• 18 Απριλίου 2024,

Ένας χρόνος χωρίς επίσημο ματς για τον ΑΟΚ

 Ένας χρόνος χωρίς επίσημο ματς για τον ΑΟΚ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος χωρίς επίσημο παιχνίδι για τον ΑΟΚ όπως βέβαια και για αρκετές άλλες ομάδες.

Ήταν 8 Μαρτίου του 2020 όπου ο ΑΟΚ φιλοξένησε στο «Ανθή Καραγιάννη» τη Νίκη Βόλου σ` ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ο ΑΟΚ ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει τον Ιωνικό ο οποίος εκείνη την αγωνιστική είχε χάσει από την Τρίγλια.

Τελικά είχε δεχθεί γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έχασε με 1-0 (το γκολ ο Κρουζ) από την ομάδα του Βόλου. Αποδείχθηκε μοιραία αυτή η ήττα βάση της εξέλιξης των πραγμάτων στην FL.

Η σύνθεση του ΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η ακόλουθη: Δήμιζας, Καζαντζίδης 50`- Λ. Ορφανίδης, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Καθάριος  86`- Οκάν, Στίκας, Μαϊδανός, Π. Ορφανίδης, Κουτσούμπας, Σκαθαρούδης 71`- Β. Παπαδόπουλος.

Από αυτή την ενδεκάδα φέτος συνεχίζουν οι: Καζαντζίδης, Π. Ορφανίδης, Γαβριηλίδης, Στίκας, Κέρθι.

Έχει αλλάξει ο προπονητής, στη θέση του Παύλου Δερμιτζάκη έχει έρθει ο Κώστας Ανυφαντάκης. Στη Νίκη Βόλου ήταν ο Στάικος Βεργέτης ο οποίος συνεχίζει και φέτος. 12 ολόκληρες χωρίς δράση, κάτι το πρωτόγνωρο.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον στις 28 Μαρτίου να δούμε τον ΑΟΚ. Σε μεταγραφικό επίπεδο ίσως γίνει μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ για την αμυντική γραμμή αλλά αυτή θα αφορά παίκτη πάλι από ερασιτεχνική ομάδα του νομού μας.

Διαβάστε επίσης