Energean: ένα εκατομμύριο εργατοώρες χωρίς ατύχημα

 Energean: ένα εκατομμύριο εργατοώρες χωρίς ατύχημα

To φετινό μήνυμα της Energean για την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία αφορούσε μία πολύ σημαντική επίδοση: την συμπλήρωση ενός εκατομμυρίου ωρών χωρίς οποιοδήποτε εργατικό ατύχημα που θα υποχρέωνε σε έστω μια ώρα απουσίας κάποιον από τους 400 και πλέον εργαζόμενους που ο όμιλος απασχολεί σε έξι χώρες.

Η 28η Απριλίου, η οποία φέτος στην χώρα μας συνέπεσε με την Κυριακή του Πάσχα,  έχει καθιερωθεί διεθνώς ως η Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην εργασία. Έτσι την  Κυριακή η Energean δημοσιοποίησε τη σημαντική αυτή εξέλιξη μέσα από τους λογαριασμούς Social Media που λειτουργεί, διευκρινίζοντας ότι αφορά το σύνολο των εγκαταστάσεων και των γραφείων της στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στη Χάιφα, στην Αθήνα, στην Καβάλα, στην Κύπρο, στο Μαυροβούνιο και στην Αίγυπτο. Συμπεριλαμβάνει δε τόσο τους άμεσα εργαζόμενους όσο και τους εργαζόμενους σε εργολαβικές εταιρείες που απασχολούνται για λογαριασμό της εταιρείας σε κάποια εγκατάσταση ή γραφείο της.

Ένεκα της ίδια ημέρας, η ανάρτηση της Energean συμπεριέλαβε και ένα συγχαρητήριο μήνυμα προς τον μεγάλο κατασκευαστικό όμιλο TechnipFMC, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή των υποδομών για την ανάπτυξη του κοιτάσματος Καρίς στο Ισραήλ, για μία ανάλογη επίδοση: τη συμπλήρωση ενός εκατομμυρίου ωρών χωρίς ατύχημα στα εργοτάξια όπου κατασκευάζεται η πλωτή μονάδα παραγωγής, αποθήκευσης και εκφόρτωσης «Energean Power» στα ναυπηγεία της COSCO στην Κίνα.

 

Διαβάστε επίσης