• 20 Απριλίου 2024,

Energean Kavala BC: Ανακοίνωσε τον Φίλιππο Βακουφτσή

 Energean Kavala BC: Ανακοίνωσε τον Φίλιππο Βακουφτσή

Η ENERGEAN KAVALA B.C καλωσορίζει τον αθλητή  ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟ.

Ο νέος μας αθλητής  έχει ύψος 1.97 παίζει ως Shooting Guard – Small Forward (2-3).Με μέσο όρο σκοραρίσματος 15,1!!

Είναι στέλεχος της Εθνικής ΝΕΩΝ. Το 2017 ως παίδας κατέκτησε με την ομ,αδα του ΠΑΟΚ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ξεκίνησε από τον ΄Μ.ΑΛΕΞ\ΝΔΡΟ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ και το 2019-2020 αγωνιζόταν στην ‘ΔΟΞΑ’ ΛΕΥΚΑΔΟΣ.

Ο Φίλιππος ξεχωρίζει για τα πλούσια αθλητικά του προσόντα, το μεγάλο για την ηλικία του κορμί, την επαφή του με το καλάθι και την μπάλα, την αντίληψη του παιχνιδιού αλλά και την πειθαρχία του.

Επίσης, στο παιχνίδι του διακρίνεται για την έκρηξη και την ταχύτητά του, και με την εργατικότητα και την μεθοδικότητα που τον χαρακτηρίζει ειναι ένας από τους πιο εξελίξιμους ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του.

Ευχόμαστε μία καλή αθλητική χρονιά!!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Αγία Βαρβάρα: Ανανέωσε ο captain Μπάμπης Ζωτίδης

Ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό!!!

Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Μπάμπη Ζωτίδη!!! Ο αρχηγός πέραν της αδιαμφισβήτητης ηγετικής παρουσίας και συμβολής του στη δημιουργία και διατήρηση άριστου κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν παρών σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας, με 20 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, 1.3 πόντους, 6.61 ριμπάουντ, 1.78 κλεψίματα και 1.61 ασίστ, βαθμολογούμενος με 0.53 στο σύστημα αξιολόγησης tendex και 7,17 στο σύστημα αξιολόγησης ranking.

Ο Μπάμπης Ζωτίδης θα αγωνιστεί για 5η συνεχόμενη σεζόν στον σύλλογο μας,  με εξαιρετική παρουσία και στη γ εθνική κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και στο παρελθόν για δύο ακόμη σεζόν, με αποκορύφωμα την σεζόν 2011-2012, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης