• 2 Μαΐου 2024,

Ενημέρωση για τη Grekomania

 Ενημέρωση για τη Grekomania

Στα πλαίσια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου, έγινε παρουσίαση του διαδικτυακού τουριστικού portal Grekomania, από την κ. Μαρία Δελλή, υπεύθυνη επικοινωνίας των διαδικτυακών εργαλείων της Grekomania.

Η κ. Δελλή ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους, τα πλεονεκτήματα της προβολής από τις σελίδες της Grekomania, των επαγγελματιών-μελών του Επιμελητηρίου αλλά και του προορισμού της Καβάλας γενικότερα, καθώς σήμερα η τουριστική επικοινωνία μέσω των διαδικτυακών ταξιδιωτικών οδηγών-εργαλείων όπως η Grekomania, υπερτερεί των παραδοσιακών μεθόδων προβολής και πληροφόρησης. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη διαδικτυακή ισχύ της Grekomania στο ελληνόφωνο, ρωσόφωνο και αγγλόφωνο κοινό, μεγιστοποιούν τα οφέλη των προβαλλόμενων επιχειρήσεων. Η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου της Καβάλας ήταν πολύ θετική και ήδη προέκυψαν οι πρώτες συνεργασίες.

Η κ. Δελλή πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, την Πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Αναστασία Ιωσηφίδου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Άγγελο Τσατσούλη, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την έναρξη απευθείας πτήσεων της @ellinair.airline, της αεροπορικής εταιρείας του @mouzenidisgroup, από το αεροδρόμιο της Καβάλας στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Μια εξέλιξη που ανοίγει νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Η Grekomania, το διαδικτυακό ταξιδιωτικό portal που ‘ξεφυλλίζετε’ καθημερινά για την ταξιδιωτική ενημέρωση, τις αγορές, τη διασκέδαση και τα ταξίδια σας, είναι μέλος του @mouzenidisgroup και το πλούσιο υλικό του προσφέρεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ρωσικά).

Επιπλέον, το Grekomania App προσφέρει εκπτώσεις για διασκέδαση και shopping, μέσα από ένα κατάλογο εκατοντάδων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης