Ενωση: Αποκτήθηκε ο Καμάρας, το τυπικό για Σέρβο που θα κάνει αίσθηση

 Ενωση: Αποκτήθηκε ο Καμάρας, το τυπικό για Σέρβο που θα κάνει αίσθηση

Ο Νίκος Καμάρας είναι η 4η φετινή μεταγραφή της Ενωσης, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στους 93,7 ο Βαγγέλης Παππάς.

Ο 20χρονος φόργουορντ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής στον Άρη και στη συνέχεια έπαιξε ως έφηβος για τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ με  τον οποίο αγωνίστηκε στην Basket League.

Ο Νίκος Καμάρας είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων της χώρας μας. Μάλιστα με την εθνική ομάδα παίδων το 2013 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με την ΑΕ Λάρισας.

Ο Βαγγέλης Παππάς ακόμη τόνισε ότι απομένει το τυπικό για την απόκτηση σπουδαίου Σέρβου καλαθοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα Α1 της πατρίδας του ενώ επίσης είπε ότι είναι κοντά στον νεαρό Τσάμη του Αστέρα Καβάλας η Ενωση.

Ηταν καυστικός για  κάποιους Καβαλιώτες παίκτες που τελικά μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες: « Δε θέλω να έρθω σε κόντρα με την Ελευθερούπολη αντίθετα επιθυμώ τη συνεργασία μαζί τους. Απλά για κάποιους  Καβαλιώτες δε μετράει η καρδιά και το συναίσθημα. Ο μάνατζερ του Σταμπουλή μου είπε ότι θα κάνει δουλειά στο Ηράκλειο ο παίκτης και τελικά τον πήγε στην Ελευθερούπολη. Είναι Καβαλιώτες και προτίμησαν να μιλάω εγώ με τους μάνατζερ τους».

Επίσης καυστικός ήταν και για ορισμένους φιλάθλους της Ενωσης: « Αυτοί που με βρίζανε, ήρθαν και έβγαιναν φωτογραφία με το Κύπελλο. Δε θα ασχοληθώ με τους κομπλεξικούς. Αν δε θέλουν να απογειωθούν με την ομάδα, ας καθίσουν στις καφετερίες να βγάζουν χολή».

Ο Βαγγέλης Παππάς τόνισε ότι ο στόχος της Ενωσης θα είναι να μπει στα πλέι οφ για να αποφύγει τα πλέι άουτ όπως της σεζόν 2016-2017 που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό από την Α2. Ακόμη είπε για το βασικό χορηγό ότι θα ανακοινώσει ο ίδιος τον Σεπτέμβριο τη συνεργασία με την Ενωση.

 

Διαβάστε επίσης