Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και Πάνθηρες χαιρετίζουν την εκλογή Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ

 Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και Πάνθηρες χαιρετίζουν την εκλογή Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ανάμεσα σε δεκάδες ομάδες του επαρχιακού μπάσκετ, χαιρετίζει την με μεγάλη πλειοψηφία νέα διοίκηση της Ε.Ο.Κ.

Πιστεύει ότι όλες οι ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ δεν ήταν απλές ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ και θα ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ, αφήνοντας πίσω το χθες και ανοίγοντας διάπλατα το αισιόδοξο αύριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Το οποίο σε κάθε περίπτωση ,δεν μπορεί παρά να έχει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ξεκινώντας από τις περιοχές μακράν του κέντρου! Με ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΑΣΣΕΣ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ μπορεί να γίνει

ΟΜΟΡΦΟ–ΣΥΓΧΡΟΝΟ–ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Καλή δύναμη στον νέο ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΟΚ κύριο ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΟΛΙΟ και σε όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Για την ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ BC

O  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ


Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο και στην νέα διοίκηση της ΕΟΚ

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του και για την εντυπωσιακή στήριξη που εξασφάλισε στο έργο του.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα μέλη της νέας διοίκησης της ΕΟΚ και ξεχωριστά στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκο Νικολόπουλο και στον πρόεδρο του ΓΑΣ Κομοτηνής, Γιάννη Πεταλωτή, για την σημαντική επιτυχία τους να εκλεγούν στο κορυφαίο όργανο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας.

Μια καινούρια προσπάθεια για την πρόοδο του αγαπημένου μας αθλήματος ξεκινά! Το μπάσκετ με νέα διοίκηση, ενωμένο και στηριγμένο στα κύτταρα του, τα αθλητικά σωματεία μπορεί να βαδίσει αποφασιστικά στον δρόμο της επιτυχίας!

 

Για το διοικητικό συμβούλιο των Πανθήρων,

Ο Πρόεδρος

Τσεκμέζογλου Σωτήρης

Διαβάστε επίσης