Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – Πανσερραϊκός 80-71: Έτοιμη πριν την πρεμιέρα με βελτιωμένο Οκεκουόγεν (φωτογραφίες)

 Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – Πανσερραϊκός 80-71: Έτοιμη πριν την πρεμιέρα με βελτιωμένο Οκεκουόγεν (φωτογραφίες)

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Ένωση αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου τον Πανσερραϊκό, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση απέναντι στον ανταγωνιστικό Πανσερραϊκό, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο στο -8 (22-30). Στη συνέχεια βελτιώθηκε στην επίθεση, βρήκε περισσότερες λύσεις και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο +3 (45-42). Στην επανάληψη, η Ένωση παρουσιάστηκε με πολύ περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της, αποκτώντας το πάνω χέρι στην έκβαση της φιλικής αναμέτρησης.

Έπαιξε ακόμη πιο σφιχτή άμυνα, και πήρε -και πάλι- πολλά από τον Armstead, ο οποίος μοίραζε και οργάνωνε το παιχνίδι της ομάδας με αρκετές τελικές πάσες για τους συμπαίκτες του. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Νίκος Οκεκουόγεν, στον οποίο ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι της ομάδας. Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι είναι βέβαιο πως θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοση του ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 22-30, 45-42, 64-56, 80-71


ΓΣΕ – Γέφυρα 82-66: Στον τελικό του 1ου τουρνουά «Δημήτριος Γκίμας»

Την πρόκριση στον τελικό του 1ου τουρνουά «Δημήτριος Γκίμας» πανηγύρισε πριν από λίγο στη Βέροια ο ΓΣΕ. Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου επιβλήθηκε με 82-66 της Γέφυρας και θα συμμετάσχει αύριο το απόγευμα στις 16:00 στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα.

Θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στον τοπικό Φίλιππο και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Διαβάστε επίσης