• 11 Μαΐου 2024,

 Ενωτικός ο Φίλιππας Αναστασιάδης κι ένας με πολιτικό όρκο(φωτογραφίες)

  Ενωτικός ο Φίλιππας Αναστασιάδης κι ένας με πολιτικό όρκο(φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου. Στο χώρο μπροστά από το Αμφιθέατρο συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος.

Η ορκωμοσία έγινε χωρίς την παρουσία των βουλευτών του νομού Καβάλας που έλειπαν όλοι τους στην Αθήνα.  Ηταν όμως παρόντες  Δήμαρχοι γειτονικών πόλεων(Καβάλας, Χρυσούπολης,  Δράμας, Ξάνθης, Δοξάτου κτλ) καθώς και πολλοί  περιφερειακοί σύμβουλοι.

Η ορκωμοσία έγινε στην πλειοψηφία με θρησκευτικό όρκο εκτός από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μιχάλη Διαμαντόπουλο στις περασμένες εκλογές που επέλεξε πολιτικό όρκο.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Φίλιππας Αναστασιάδης φάνηκε ενωτικός:

«  Θα είμαστε όπως την προηγούμενη θητεία μας ανοιχτοί προς όλους. Δε θα κάνουμε διακρίσεις.  Δε κοιτάμε αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν ξεχωριστά. Η παράταξη μας κέρδισε μ` ένα μεγάλο ποσοστό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι  είμαστε «κλειστεί»  για συνεργασίες».  

Εκτός από τον Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη μίλησαν και οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων του Δήμου Παγγαίου.

Αύριο το πρωί στις 11 είναι προγραμματισμένη η εκλογή του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης δεν αποκλείουμε το Σαββατοκύριακο να ανακοινωθούν και οι νέοι Αντιδήμαρχοι όπου ίσως έχουμε ορισμένες εκπλήξεις.

 

 

 

Διαβάστε επίσης