Εντός των ημερών η λειτουργία του ιδρύματος Αγία Μαρίνα

 Εντός των ημερών η λειτουργία του ιδρύματος Αγία Μαρίνα

Την προηγούμενη εβδομάδα το ίδρυμα Αγία Μαρίνα, ως ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με εδικές ανάγκες, έλαβε την απαραίτητη νέα άδεια λειτουργίας του. Η άδεια δόθηκε από τις υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας κι έτσι άνοιξε ο δρόμος προκειμένου το ίδρυμα να λειτουργήσει υπό τη νέα του μορφή.

Η λειτουργία του ιδρύματος επίκειται, αφού είναι πλέον θέμα λίγων ημερών. Προγραμματίσθηκε για σήμερα αλλά ίσως γίνει αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη. Επειδή οι διαδικασίες εξελίχθηκαν σύντομα, το ίδρυμα το ξεκίνημά του φαίνεται ότι θα φιλοξενήσει περίπου δεκαπέντε παιδιά, ενώ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για το προσωπικό που θα απασχολήσει. Δόθηκε προτεραιότητα σε εκείνους που ήδη εργάζονταν στην Αγία Μαρίνα πριν αυτό ιδιωτικοποιηθεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα πληροφορηθούμε σύντομα. Το στοιχείο που σχολιάζεται θετικά ήταν οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό του ιδρύματος. Το κτήριό του είναι πραγματικά αγνώριστο καθώς απέκτησε μια σύγχρονη μορφή. Οι ενοικιαστές του ακινήτου δαπάνησαν αρκετά χρήματα.

 

Διαβάστε επίσης