Εορδαϊκός- ΑΟΚ 0-4: Πρώτη εκτός έδρας νίκη με… ροτέισον

 Εορδαϊκός- ΑΟΚ 0-4: Πρώτη εκτός έδρας νίκη με… ροτέισον

Πτολεμαϊδα(ανταπόκριση)

Ο ΑΟΚ πέτυχε εύκολη νίκη με ωραία εμφάνιση μέσα στην έδρα του Εορδαϊκού. Παράλληλα ήταν η πρώτη εκτός στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Διγκόζης χρησιμοποίησε από την αρχή τον Ζαρωτιάδη στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού. Ο Τζιτζιφάκος πάλι στη βασική ενδεκάδα ενώ πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ.  Ο Φραγκούλης ξεκίνησε στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε ο Θωμαϊδης που από το 64` πήρε τη θέση του Τζιτζιφάκου.

Επίσης χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Προύντζος που στο 71` αντικατέστησε τον Τουμανίδη.  Επίσης ντεμπούτο έκανε και ο Τουμαντζίδης που είχε αποκτηθεί το Γενάρη από τη Δόξα Θεολόγου.  Στο 79` αντικατέστησε τον Μελισσόπουλο. Ο Τέλλος όπως αναμενόταν έμεινε εκτός αποστολής αφού ήταν στο όριο των καρτών  ενώ δεν αγωνίστηκαν και οι: Μπαντάνης, Ζυγκερίδης, Παναγιωτόπουλος και ο τιμωρημένος Κυριακίδης. Ο ΑΟΚ είχε φρεσκάδα, διάθεση ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Νάσου Αθανασίου σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Το φιλμ του αγώνα

22’ Κάθετη πάσα Κυζιρίδη στον Λίτσκα, αυτός με πλασέ 0-1 25’ Πάσα Λίτσκα σε Τζιτζιφάκο, αυτός με σουτ το 0-2

29’ δυνατό  σουτ του Μελισσόπουλου από  σέντρα του Λίτσκα το  0-3 42’ Σουτ του Τσακανίκα η μπάλα λίγο πάνω από την εστία της Αθανασίου.  78’ Ωραίος συνδυασμός  του Λίτσκα, με το Μελισσόπουλο,  ο τελευταίος με σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής 0-4 84’ Σουτ του Αποστολίδη μπλόκαρε ο Αθανασίου

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σαμαράς): Χρυσοστομίδης, Λιάπτσης (64’ Αποστολίδης), Λιάμης, Σερασκέρης, Σέχι, Μπαλίτσας (46’ Χαραλαμπίδης Μ.), Γκελοσάνι, Βλαδίκας, Μάγγος (79’ Σεκουλίδης), Τσακανίκας, Καλογιαννίδης.

ΚΑΒΑΛΑ (Διγκόζης): Αθανασίου, Ζαρωτιάδης, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης (71’ Προύντζος), Φραγκούλης, Κεφαλάς, Σταματόπουλος, Κυζιρίδης, Μελισσόπουλος (79’ Τουμαντζίδης), Λίτσκας, Τζιτζιφάκος (64’ Θωμαΐδης).

 

Διαβάστε επίσης