• 25 Απριλίου 2024,

Επανέρχεται το Παληό 3on3 Summer Tournament (8-9-10 Ιουλίου)  

 Επανέρχεται το Παληό 3on3 Summer Tournament (8-9-10 Ιουλίου)  

Μετά από 1 χρόνο απραξίας λόγω του κορωνοϊού, το Παληό 3on 3 Summer Tournament επανέρχεται και πάλι στο Κοράλι, δίνοντας την υπόσχεση για ένα πολύ όμορφο μπασκετικό τριήμερο το διάστημα 8-9-10 Ιουλίου. 

Μάλιστα την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε και η κλήρωση των ομίλων στο Villa Romantica.Το φετινό τουρνουά θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους. 34 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παίξουν μπάσκετ 134 αθλητές από Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Θεσσαλονίκη ακόμη και από τα Ιωάννινα.

Στο τουρνουά δε θα λείψουν και φέτος τα μεγάλα ονόματα από το χώρο του μπάσκετ. Υπάρχουν αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και DJ για ψυχαγωγία του κόσμου. Επίσης θα υπάρχουν διαγωνισμοί τριπόντων και Skills. Οι θεατές αναμένονται και πάλι να είναι πολλοί το τριήμερο που έρχεται.

Κάθε ομάδα έχει 4 αθλητές (3 που αγωνίζονται συν 1 αλλαγή). Θα πάρουν μέρος ηλικίες από 16 έως 50 ετών. Το Παληό 3on3 Summer Tournament ξεκίνησε το 2018 και συνεχίστηκε το 2019. Δεν πραγματοποιήθηκε το 2020.

Η διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Μέτρησε πάρα πολύ το μεράκι των διοργανωτών. Το τουρνουά γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας ο οποίος παρέχει μπλουζάκι σε κάθε διαγωνιζόμενο.

Το τριήμερο 8-9-10 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παληό. Πρώτα στις παραλίες και μετά στο Κοράλι για μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης