• 20 Μαΐου 2024,

Επανομή – ΑΟΚ 0-1: Κρατάει μόνο τους βαθμούς της νίκης (φωτογραφίες)

 Επανομή – ΑΟΚ 0-1: Κρατάει μόνο τους βαθμούς της νίκης (φωτογραφίες)

Αποστολή: Τάσος Πατσίδης


Κακός ο ΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κρατάει μόνο το τρίποντο και το 4 στα 4. Το Καβαλιώτικο συγκρότημα δεν είχε ρυθμό, δεν είχε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 25′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκέκα έγινε το 0-1.

Σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχε ούτε μια καλή φάση. Ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο αλλά όχι καλή παραγωγικότητα. Δεν απειλήθηκε η εστία του Αστρά. Αισθητή η απουσία του Τζελίδη στη μεσαία γραμμή.

Στο 47′ ο Καρακώστας πλάσαρε από πλεονεκτική θέση αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια η Επανομή απείλησε σε δύο περιπτώσεις, αφού ο ΑΟΚ εξακολουθούσε να είναι μέτριος. Στο 77′ ο Β. Παπαδόπουλος αστόχησε από τα 11 μέτρα, στο δεύτερο πέναλτι των αργοναυτών στην αναμέτρηση.

Στο 80′ ο Κ. Μπαλασάς σημάδεψε το δοκάρι, στη πιο μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Στο 82′ το σουτ του Παπαδόπουλου, έσωσε σε κόρνερ ο Ναθαναηλίδης. Νωρίς ο Καβακάς έβαλε στο παιχνίδι Β. Παπαδόπουλο και Α. Δερμιτζάκη (πραγματοποίησε το ντεμπούτο του), κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα, στις θέσεις των Κουτσιανικούλη και Γιαχτζίδη.

Η σύνθεση του ΑΟΚ: Αστράς, Καζαντζίδης Δημητριάδης Μπιμπισίδης, Σμίλτος, Γκέντσογλου, Δαλιανόπουλος, Γκέκας, Γιαγτζίδης, Καρακώστας, Κουτσιανικούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Β. Παπαδόπουλος, Γερονικολός, Α. Δερμιτζάκης, Αλτιντζής,

Διαβάστε επίσης