Επιλέγοντας το αγαπημένο σας κρεβάτι… με στυλ!

 Επιλέγοντας το αγαπημένο σας κρεβάτι… με στυλ!

Τα μονά κρεβάτια είναι ιδανικά τόσο για παιδικό και εφηβικό, όσο και για φοιτητικό δωμάτιο, ενώ παράλληλα συνιστούν πολύ καλή επιλογή σε περίπτωση που θέλετε να φιλοξενήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στο Welhome φιλοξενούνται κρεβάτια σε κλασικά, αλλά και σε μοντέρνα σχέδια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Ανακαλύψτε τις ανταγωνιστικές προσφορές, αποκτήστε το υφασμάτινο, μεταλλικό ή ξύλινο κρεβάτι, με συρτάρια ή χωρίς και εξασφαλίστε… όνειρα γλυκά!

Διπλασιάστε τα όνειρα με… Διπλά κρεβάτια!

Τα διπλά κρεβάτια είναι το συνώνυμο της άνεσης κι αν θέλετε έναν ύπνο ξεκούραστο, επιβάλλεται να επισκεφθείτε το κατάστημα επίπλων Welhome! Εκεί θα βρείτε το ιδανικό διπλό κρεβάτι, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικά κρεβάτια.

Κλασικά ή μοντέρνα, σιδερένια, ξύλινα ή υφασμάτινα με κεφαλάρι ή χωρίς! Ανακαλύψτε τις μεγάλες προσφορές και επιλέξτε ψηλό ή χαμηλό, σετ με στρώμα ή για στρώμα 160×200 και άλλων διαστάσεων και απολαύστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ύπνου!

Τα ημίδιπλα κρεβάτια… των ονείρων σας!

Τα ημίδιπλα κρεβάτια είναι η τέλεια λύση για κάποιον που θέλει να κοιμάται με άνεση, χωρίς ωστόσο να διαθέτει άνετο χώρο. Τα κρεβάτια του Welhome παντρεύουν την ποιότητα με το design και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία.

Σιδερένια, ξύλινα ή υφασμάτινα, είναι όλα τους μοντέρνα και νεανικά και πολύ οικονομικά! Επιλέξτε το δικό σας για στρώμα 120×200 ή άλλων διαστάσεων και προτιμήστε κάποιο με συρτάρια για εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου.

Επισκεφθείτε το welhome.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές και εξασφαλίστε ύπνο ποιοτικό, και ξεκούραστο, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Διαβάστε επίσης