cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επίσημη αναγνώριση στο σύλλογο ξυλορακέτας Καβάλας

 Επίσημη αναγνώριση στο σύλλογο ξυλορακέτας Καβάλας

Οι φίλοι της ξυλορακέτας στην Καβάλα είναι πολλοί. Σταθεροί όλο το έτος. Περισσότερο τον Χειμώνα που οι παραλίες αδειάζουν από τον πολύ κόσμο.

Στην περιοχή διοργανώθηκαν και αγώνες ξυλορακέτας. Πρόσφατα ο Όμιλος της Καβάλας αναγνωρίστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η Ένωση αυτών των συλλόγων γνωστοποίησε την εξέλιξη:

Με την αποστολή email, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Καβάλας, μας ενημερώνει ότι, του χορηγήθηκε η ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), με τον αριθμό μητρώου Γ.Γ.Α. ΧΩ41 για το άθλημα της ξυλορακέτας.

Στο σχετικό email, ο Ο.Α.Ξ. Καβάλας αναφέρει:«Οι κόποι και οι προσδοκίες κάποιων επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που βοήθησαν με τον τρόπο τους».

Η Α’  Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) δια του Αντιπροέδρου της, κ. Γεώργιου Κοσμά, απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα όπου αναφέρει τα εξής: «’Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και ολόκληρο το Δ.Σ., Προσωπικά η χαρά μου είναι ανείπωτη, μπράβο παιδιά, σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να γράφουμε όλοι μαζί την ιστορία του αθλήματος, ας είστε παράδειγμα και στα υπόλοιπα σωματεία.

Με πολύ αγάπη και Ρακετικούς χαιρετισμούς σε όλο τον οργανισμό σας, Δ.Σ., μέλη και φίλους της Ξυλορακέτας».

Διαβάστε επίσης