Επιστολή Πάνου Γεωργιάδη για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 Επιστολή Πάνου Γεωργιάδη για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευχόμενος Χρόνια Πολλά στην Εφημερίδα της Καβάλας «Η Πρωινή» για την επετειακή συγκυρία των 20.000 φύλλων και σε μια προσπάθεια υποστήριξης του δύσκολου έργου της πληροφόρησης του κοινού, σε ότι αφορά στο Kavala Air Sea Show, γράφω το ακόλουθο κείμενο ακριβούς αποτύπωσης.


Απάντηση του Δημάρχου Καβάλας κ. Θεόδωρου Μουριάδη σε ερώτηση του Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης κ. Χριστόδουλου Παπαδόπουλου σχετικά με το Kavala Air Sea Show.

Δήμαρχος Καβάλας

….. Τέλος Πάντων …..

ΑΡΧΗ: «Για το Air Sea Show λοιπόν γνώριζα την εξέλιξη των πραγμάτων την άνοιξη του 2020. Είναι η αλήθεια… και γιατί γνώριζα την εξέλιξη ; Διότι υπήρχε πρώτον… ήταν το οικονομικό το οποίο δεν μπορούσαμε εκείνο το διάστημα να το καλύψουμε… τουλάχιστον ο Δήμος δεν μπορούσε να δώσει τις 80 χιλιάδες, που ήθελαν για το Air sea Show και το δεε όπως επίσης και ο κος Αντωνιάδης δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα που ζητούσαν. Και όσο αφορά όμως τη μη εκτέλεση… εγώ σας λέω ότι και τα χρήματα να μπορούσαμε να είχαμε βρει φυσικά και δεν έγινε εξαιτίας του Κορωνιού. Εκτός αν το έχετε ξεχάσει αυτό. Όμως δεν φταίω εγώ αν έχετε αν έχετε κοντή μνήμη. Συνεπώς αυτό που ξέραμε είναι ότι δεν θα γίνει το 20.

Επειδή λοιπόν ο κος Αντωνιάδης κάποια στιγμή.. και πολύ λογικά, διότι ήθελε τους χώρους, έβγαλε απ’ τα γραφεία τον… τους ανθρώπους οι οποίοι εεε… ήτανε… τέλος πάντων, διοικούσανε η οργανώνανε το Air Sea Show… προφανώς ο κος Γεωργιάδης πήρε το παιχνίδι του και πήγε να παίξει αλλού. Εγώ κε Παπαδόπουλε δεν φωνάζω κανέναν κο Γεωργιάδη για να ξανακάνουμε το Air Sea Show. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους. Υπάρχουνε κι άλλοι εάν θέλουμε για να κάνουμε το Air Sea Show που μπορούνε να βοηθήσουνε στην οργάνωση. Εξάλλου το πρώτο Air sea Show, τα πρώτα Air Sea Show που οργανώθηκαν δεν οργανώθηκαν από τον κο Γεωργιάδη. Ευχόμαστε λοιπόν στον κο Γεωργιάδη καλή επιτυχία στην Θεσσαλονίκη .. εκεί που έχει πάει. τώρα….»

– «Δημοτική Σύμβουλος κα Αναστασία Ιωσηφίδου: Δήμαρχε εάν μου επιτρέπετε …

– Δήμαρχος: Όχι κα Ιωσηφίδου μαζί με το όχι δεν επιτρέπετε κα Ιωσηφίδου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

– Δημοτική Σύμβουλος κα Αναστασία Ιωσηφίδου: Αν μου επιτρέπετε… όπως για άτομα που απουσιάζουν όπως είναι ο κος Γεωργιάδης…..

– Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου: Παρακαλώ μην διακόπτετε … κε Δήμαρχε έχετε τον λόγο

– Δημοτική Σύμβουλος κα Αναστασία Ιωσηφίδου: Όταν λείπει ο κος Γεωργιάδης δεν επιτρέπετε να μιλάτε με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Εντάξει… Πρόεδρε εσύ έπρεπε να κάνεις την παρατήρηση αυτή. Για όνομα του θεού δηλαδή.

Δήμαρχος: Κα Ιωσηφίδου δεν μιλάω με κανέναν απαξιωτικό τρόπο. Είπα ότι δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι.. αυτό είπα. Το ίδιο ισχύει για όλους μας. Κι εγώ δεν είμαι αναντικατάστατος. Αύριο μεθαύριο θα έρθει να με αντικαταστήσει κάποιος άλλος.  Εντάξει το ίδιο και για εσάς. Το ίδιο και οποιοσδήποτε. Μην μεγαλοποιούμε την ύπαρξη μας. Και αυτό κάνουμε» . ΤΕΛΟΣ

https://www.kavalanews.gr/19972-thodoros-moyriadis-k-georgiadis-pire-paihnidi-pige-paixei-alloy-kali-epityhia.html

Διαβάστε επίσης