• 19 Μαΐου 2024,

Επιστρέφει ο Κώστας Τσαλίκης – Συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού και μετά από δύο χρόνια περίπου, γίνεται ξανά κάτοικος Καυτανζογλείου

 Επιστρέφει ο Κώστας Τσαλίκης  – Συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού και μετά από δύο χρόνια περίπου, γίνεται ξανά κάτοικος Καυτανζογλείου

Μετά την παραίτηση του Λάζαρου Σέμου, ο Ηρακλής συνέχισε την αναζήτηση του ανθρώπου που θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με την παρουσία του και το βρήκε στο πρόσωπο του Κώστα Τσαλίκη.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Τσαλίκης βρέθηκε στην Μίκρα, όπου συναντήθηκε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, συλλέγοντας πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

«Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη με όλα όσα έχουν συμβεί αλλά θα ήθελα να συνεργαστούμε» φέρεται να είπε ο Τσαλίκης κατά την διάρκεια της κουβέντας. Το πρωί ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι αποδέχεται την πρόταση και είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από δύο χρόνια περίπου, ο Κώστας Τσαλίκης επιστρέφει στο Καυτανζόγλειο, αυτή τη φορά για την θέση του γενικού αρχηγού και όχι του τεχνικού διευθυντή την οποία άφησε τότε για να τον διαδεχτεί ο Παύλος Μυροφορίδης. (ΠΗΓΗ : BLUE ARENA)

Διαβάστε επίσης