Επιστρέφει το πρώτο κύμα εκδρομέων …

 Επιστρέφει το πρώτο κύμα εκδρομέων …

Είναι αλήθεια οτι η Κυριακή 21 του μήνα θα είναι η πρώτη Κυριακή που θα επιστρέψει ένα μεγάλο κύμα εκδρομέων αφού η Δευτέρα για πολλούς είναι μια εργάσιμη μέρα.

Επιστροφή στην καθημερινότητα και στον ρεαλισμό της ελληνικής δύσκολης πραγματικότητας.

Μέχρι και τέλος του μήνα θα έχουμε επιστροφές για να ξεκινήσουν όπως λέει και ένα γνωστο λαϊκό άσμα μετά οι καταστροφές.

Ο Τσίπρας όταν άκουσε για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο γέλασε και δήλωσε οτι : “αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα” αφού σύμφωνα και με τον έλληνα πρωθυπουργό την ώρα που η Ελλάδα έχει βγεί στην τελική ευθεία και είναι έτοιμη να κόψει το νήμα της υφεσιακής κούρσας είναι το λιγότερο τρελό να μιλάμε για κάλπες.

Ο Τσίπρας έχει υπογράψει οτι υπογράφεται και περιμένει πλέον την ανάκαμψη , την ανάταση και την ανάπτυξη για να μπορέσει να ρεφάρει αφού τους προηγούμενους μήνες είναι αλήθεια οτι το εκλογικό του ποσοστό μειώθηκε με όλες αυτές τις αποφάσεις που αναγκάστηκε να πάρει.

Ο Τσίπρας θα επειδιώξει εκλογές στο τέλος της τετραετίας για να φανεί στον κόσμο το τέλος της κρίσης και η πορεία της οικονομικής ανάπτυξης που και καλά έρχεται μετά απο όλα αυτά τα δύσκολα μέτρα και χαράτσια.

Κυριακή κοντή γιορτή …

Σήμερα Παρασκευή θα απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε ο οδηγός του ταχύπλοου που στην κυριολεξία “έσκισε” στην μέση  το τουριστικό σκάφος και σκόπρισε τον θάνατο ανοιχτά της Αίγινας.

Ο ιδιοκτήτης και καπετάνιος 77 ετών στις πρώτες τους δηλώσεις είπε οτι δεν έτρεχε και οτι δεν κατάλαβε τι έγινε.

Η υπερασπιστική του γραμμή θα εστιάσει στα προβλήματα υγείας που έχει και τα οποία προκαλούν παράλυση των άκρων και μπορεί να προκάλεσαν αυτή την τραγωδία.

Και έτσι να είναι γιατί ένας άνθρωπος με τέτοια προβλήματα οδηγεί ταχύπλοο και δεν κάθεται στο ΄σπίτι του ;

Οταν μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια σου δεν το παίζεις γαμπρός σκαφάτος στα νερά της Αίγινας ….

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του συνήγορου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου που δήλωσε στους δημοσιογράφους οτι η αμέλεια δεν οφείλεται στον χειριστή του σκάφους.

Υπήρχε δηλαδή αμέλεια αλλά οχι απο τον καπετάνιο που είχε στα χέρια του την ώρα εκείνη το τιμόνι του σκάφους.

Αναρωτιέμαι φταίει το ίδιο μούδιασμα που μετά την σύγκρουση δεν σταμάτησε να βοηθήσει τους επιβάτες που είχανε πέσει στην θάλασσα και συνέχισε την πορεία του ;

Ο άνθρπωπος εμβόλισε στην κυριολεξία το τουριστικό, το ΄γύρισε ανάποδα , το βύθισε και πήγε έδεσε στο λιμάνι και κανονικά σα να μην τρέχει τίποτα.

Μήπως εκτός απο τα άκρα του μούδιασε και το μυαλό του ;

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για εκατομμύρια έλληνες ιδιοκτήτες θα ανέβουν στο σύστημα τέλη Αυγούστου και η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι και τέλη Σεπτέμβρη.

Τα μεταξωτά και να φυσάει στα εργοστάσια και στα σκουπίδια πλάϊ.

Και να μην ξεχνάτε αγαπητοί αναγνώστες οτι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει ακόμα και στουε 35 βαθμούς αλλα απο Τρίτη και μετά φαίνεται οτι χαλάει με βροχές και καταιγίδες.

Αυτή είναι μια ευχάριστη είδηση γιατί για στην Καβάλα μπορεί να έχει να βρέξει και πάνω απο δύο μήνες.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης