• 18 Μαΐου 2024,

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΑΟΚ

 Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΑΟΚ

Μετά τις δυο ήττες από Καρδίτσα (εκτός) και Πιερικό (εντός), ο ΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης στο γειτονικό ντέρμπι.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι θα παραταχθεί πλήρες καθώς δεν υπάρχουν απουσίες. Ο Γερμανός τεχνικός ενδεχομένως να πραγματοποιήσει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είδαμε την περασμένη Κυριακή, με τον Πιερικό.

Το σχήμα με τους τέσσερις επιθετικούς θα διαφοροποιηθεί καθώς το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ένας από τους Σαμπανίδη ή Αμούρ (Σταμένκοβιτς και Καϊούμπι πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας). Στη μεσαία γραμμή ο Έμπερτ θεωρείται βέβαιος ενώ ο Καζαντζίδης είναι μπαλαντέρ για τη θέση του δεξιού πλάγιου οπισθοφύλακα ή για αμυντικός μέσος. Ρέτσος και Θωμαΐδης διεκδικούν μια θέση, όπως και οι Μπελεβώνης, Καραγιάννης. Δεν αποκλείουμε έκπληξη με Γροσδάνη.

Στην άμυνα σίγουρος ο Στίκας και αριστερά ο Σπάσιτς. Παίζεται μια θέση στους κεντρικούς αμυντικούς ανάμεσα σε Πανουργιά και Αρμάλας. Ο Πανουργιάς είναι πιο έμπειρος. Ο Κυρίτσης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Η Ξάνθη προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με το Θεσπρωτό εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκινάει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα και μεταδίδεται τηλεοπτικά.

 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2:

Σάββατο 26/2

Βέροια-ΠΑΟΚ Β’

Ολυμπιακός Β’-Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 27/2

Ξάνθη-Καβάλα

Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου

Ηρακλής-Τρίκαλα

Πανσερραϊκός-Λάρισα

Ρεπό: Θεσπρωτός

 

 

Η βαθμολογία στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2:

1.Βέροια 42

2.Λάρισα 39

3.Ξάνθη 33

4.Αναγ. Καρδίτσας 30

5.Ολυμπιακός Β΄ 28

6.Νίκη Βόλου 27

7.ΠΑΟΚ Β΄ 26

8.Ηρακλής 26

9.Αλμωπός Αριδαίας 25

10.Θεσπρωτός 23

11.Πιερικός 18

12.Απόλλων Πόντου 17

13.Τρίκαλα 17

14.Πανσερραϊκός 17

15.Απόλλων Λάρισας 16

16.Ολυμπιακός Βόλου 13

17.Καβάλα 13

Διαβάστε επίσης