• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επιστροφή στην Α1 Ανδρών για τον ΑΣΕΑ Καβάλας

 Επιστροφή στην Α1 Ανδρών για τον ΑΣΕΑ Καβάλας

Ομπέσλο, Μηλικούδης, Αλαρούπι, Τιμαμόπουλος, Παπαναστασίου, Φέλτσερ, Ντουμπουρίδης. Προπονητής, Γιάννης Σταύρου. Συγχαρητήρια!

Για ακόμα μια φορά το μοναδικό άθλημα στο νομό Καβάλας που αγωνίζεται στην Α1! Η γυναικεία ομάδα κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στην Α1 και το δικαίωμα να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής!

Κανάρη, Πέτσιβα, Γκαιντατζή, Σοφιανού, Ταουσάνη και Δημητριάδη. Προπονητής ο Γιάννης Σταύρου. Ο τελευταίος πόντος ήταν στις 23:45!Ακολούθησε ταξίδι για Καβάλα… ώρα άφιξης 08:15, οι συνθήκες που αγωνιζόμαστε είναι άνισες, οικονομικές, αγωνιστικές και σωματικές, ο ανταγωνισμός μεγάλος… το αποτέλεσμα μας δικαιώνει!

Καβάλα, μια πόλη 70000 περίπου κάτοικοι, 700 χλμ περίπου από την Αθήνα.Καμία βοήθεια. Τα καλύτερα έρχονται… u11-u13… loading… Σημαντική είναι και φέτος η βοήθεια του πιο μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, «Ελλαγρολιπ», ΒΦΛ Καβάλας!

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας ,καθώς επίσης και το Βασίλη Κοργιάνογλου που είναι πάντα κοντά στην ομάδα! Πάντα κοντά μας οι χορηγοί μας!Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας, το ξυλόφουρνο «Η Τράπεζα», την πρότυπη θεραπευτική μονάδα «Πραξις», το τσιπουράδικο «Νεμεσις», την εταιρεία στρωμάτων “DreamCo”, τον παιδότοπο «Αλαλούμ», το καφέ «Goodmorning”, το μίνι μάρκετ κρεάτων «Θεόφιλος», τη σχολή οδηγών «Φίλιππος», την ασφαλιστική εταιρεία «Personal», την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Europcar» και την εταιρεία εμπορίου καφέ και μηχανών καφέ και σέρβις ,”Coffee Monkey”.

πηγή: ΑΣΕΑ Καβάλας

Διαβάστε επίσης