• 19 Απριλίου 2024,

Επιτέλους …. Σαββατοκύριακο !

 Επιτέλους …. Σαββατοκύριακο !

Επιτέλους Σαββατοκύριακο έστω και με άστατο καιρό.

Όπως λέει και ο ύμνος του ΑΟΚ “αν είσαι πρώτη και αν τελευταία θα είσαι η μοναδική”.

Ετσι και με τα Σαββατοκύριακα δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αν θα βρέχει ή αν θα έχει ήλιο.

Σίγουρα ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο έχει άλλη ομορφιά και γοητεία αλλά και η βροχή  δεν μας χαλάει αρκεί να είναι Σαββατοκύριακο.

Το θέμα είναι οτι θα πρέπει μέσα σε αυτές τις 24ώρες να τα χωρέσουμε όλα.

Και την ξεκούραση και την διασκέδαση και όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε μέσα στην εβδομάδα αλλά δεν προλαβαίνουμε με το καθημερινό φορτωμένο πρόγραμμα.

Καλή ψυχολογία να έχουμε και όλα θα γίνουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών σελίδων κυρίως των Αθηνών η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην σύλληψη του φερόμενου ώς δολοφόνου του Γιάννη Μακρή (συζύγου της Καρύδα) στο Πανόραμα της Βούλας πριν από μερικούς μήνες.

Ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας με τον δολοφόνο να πλησιάζει το αυτοκίνητο στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο Μακρής και να αρχίζει να πυροβολεί απο το παράθυρο του συνοδηγού και εν συνεχεία να του ρίχνει και την χαριστική βολή αφού στους πρώτους πυροβολισμούς το θύμα κατάφερε να ανοίξει την πόρτα  και να βγει απο το όχημα αλλά οχι να ξεφύγει απο τα πυρά του.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο φερόμενος ώς εκτελεστής είναι απο την Βουλγαρία είναι 31 ετών και είχε ως συνεργό του τον αδερφό του 35 ετών.

Είναι επαγγελματίας και συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Δεν τον πιάσανε αμέσως γιατί σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μετά την εκτέλεση έφυγε απο την Ελλάδα στην οποία και επέστρεψε πριν απο μερικές μέρες.

Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο της επιστροφής του  ενώ ο ίδιος δεν λέει λέει κουβέντα.

Ούτε καν το όνομα του.

Για τον λόγο αυτοί και οι αρμόδιες υπηρεσίες στείλανε δαχτυλικά του αποτυπώματα στην Βουλγαρία για να μάθουν με ποιόν έχουν να κάνουν.

Σίγουρα η σύλληψη είναι αποτέλεσμα ρουφιανάς αφού από ένα βίντεο και μάλιστα από κάμερα ασφαλείας δεν μπορείς να φτάσει σε σύλληψη.

Υπάρχει σίγουρα κάποιο κοκόρι που το είπε το ποίημα.

Το θέμα είναι οτι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Μου κάνει εντύπωση που στην διάρκεια της επίσκεψης του Τσίπρα στα Σκόπια δεν εμφανίστηκε πουθενά η κόρη του Ζόραν Ζάεφ που είναι δύναμη πυρός.

Το κορίτσι είναι ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ και πολλές φορές έχει αναστατώσει το instagram με τις φώτο που έχει ανεβάσει.

Είναι από μόνη της μία ενδεκάδα και απορώ πως δεν εμφανίστηκε πουθενά όλες αυτές τις ημέρες.

 

Δύσκολα θα αλλάξει η πρόβλεψη της ΕΜΥ που θέλει Κυριακή και Δευτέρα να είναι βροχερές.

Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή να γίνει κάτι αλλά δεν το βλέπω.

Θα τις φάμε τις βροχές στην μάπα τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα.

Για την Τρίτη πάντως η πρόβλεψη λέει ηλιοφάνεια και 18 βαθμούς κελσίου.

 

Τελικά το επόμενο Eurogroup είναι έτοιμο να εκαμιεύσει και την επόμενη δόση του 1 δις ευρώ που είναι συνδεδεμένη με τις μεταρρυθμίσεις του πακέτου από το 2018.

Αυτό θα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αποτέλεσμα της θετικής εισήγησης της Κομισιόν αφού στην έκθεση της γίνεται αυστηρή κριτική αλλά στο τέλος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι “όλα βαίνουν καλώς”.

Αυτό σημαίνει οτι στα ταμεία του κράτους θα μπει άλλο ένα δις ευρώ και πάμε παρακάτω.

Και εμείς και οι Ευρωπαίοι και ο Τσίπρας που πάντα στο τέλος την κάνει την δουλειά.

Το γεγονός οτι θα φτάναμε τελικά στην εκταμίευση της δόσης ήταν ξεκάθαρο και απο την στάση της αντιπολίτευσης στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο ήταν έξω απο τον αντιπολιτευτικό λόγο του Μητσοτάκη.

Γνωρίζανε όλοι ότι στο τέλος θα γινόταν το νταλαβέρι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα που είναι Σάββατο.
Η νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ μας λέει σήμερα οτι οι βροχές τελικά θα ξεκινήσουν το βράδυ της Κυριακής με την Δευτέρα τελικά να είναι η πιο βροχερή ημέρα της ερχόμενης εβδομάδας.

Αυτή είναι μία ευχάριστη είδηση γιατί θα μπορέσει ο κόσμος να πάει στο γήπεδο την Κυριακή για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ χωρίς πρόβλημα. Μέχρι την Δευτέρα εξάλλου θα γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Αυτά και γεια σας.

Καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης