Επιβατικό σε κολώνα και άλλα αστυνομικά

 Επιβατικό σε κολώνα και άλλα αστυνομικά

Επιβατικό αυτοκίνητο που τα ξημερώματα του Σαββάτου κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο, Ζυγού – Νέου Ζυγού, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, σταμάτησε πέφτοντας πάνω σε κολώνα φωτισμού. Ευτυχώς ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά. Μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Η δε κολώνα φωτισμού, άντεξε και δεν έπεσε…

Στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα ο δρόμος είναι ευθύς. Κλήθηκε μάλιστα για να καθαρίσει το οδόστρωμα από λάδια και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι υπόλοιπες ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου είναι οι ακόλουθες:

Σύλληψη 3 υπηκόων Μπανγκλαντές για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

 

Συνελήφθησαν την 8-7-2016 το βράδυ, στη Νέα Πέραμο Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 47, 39 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι ασκούσαν από κοινού πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 710 είδη παρεμπορίου, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας.

Συγκεκριμένα, κατείχαν και διέθεταν προς πώληση τα κάτωθι αντικείμενα :

-300 ζευγάρια γυαλιά ηλίου

-310 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων

-100 είδη ένδυσης

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Νέας Περάμου Καβάλας.

Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές από σούπερ μάρκετ στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, επτά (7) κλοπές από σούπερ μάρκετ στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα 30-5-2016 έως 7-7-2016.

Συνελήφθη προχθές (7-7-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 44χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη μία 57χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, οι δύο (2) δράστιδες την 7-7-2016 το πρωί, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ, στην Καβάλα και αφαίρεσαν διάφορα καλλυντικά και απορρυπαντικά. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή του καταστήματος και ακολούθως, ειδοποιηθέντες αστυνομικοί συνέλαβαν την 44χρονη, ενώ η 57χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι, το ίδιο πρωί εισήλθαν σε ακόμη ένα (1) σούπερ μάρκετ στην Καβάλα, όπου αφαίρεσαν διαφορά προϊόντα, καθώς επίσης ότι, κατά το χρονικό διάστημα 30-5-2016 έως 27-6-2016, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, διέπραξαν άλλες πέντε (5) κλοπές από σούπερ μάρκετ της Καβάλας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δράστιδων, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα προϊόντα από τις κλοπές που διαπράχθηκαν την 7-7-2016, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, καθώς επίσης οκτώ (8) φιάλες αλκοολούχων ποτών, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Καβάλας

Συνελήφθησαν στις (8-7-2016) και σήμερα (9-7-2016), στους νομούς Δράμας και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 50, 44 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 103,6 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, σε χωριό της Καβάλας,  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι κατείχε 56 δσκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και HIPNOSEDON.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 37 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL, HIPNOSEDON και LEXOTANIL.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικών δισκίων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης