• 18 Απριλίου 2024,

Επιβράβευση από το Δήμο Καβάλας στους διακριθέντες του διαγωνισμού της Microsoft

 Επιβράβευση από το Δήμο Καβάλας στους διακριθέντες του διαγωνισμού της Microsoft

Ως επικεφαλής του Δήμου Καβάλας η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα υποδέχθηκε στο δημαρχείο τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν πανελλαδικά στον πρόσφατο διαγωνισμό της Microsoft. Μίλησε σε αυτούς με πάρα πολύ καλά λόγια. Έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχία που είχαν,  τους ενεθάρρυνε να συνεχίσουν στον τομέα της πληροφορικής.

Η κ. Δήμαρχος είπε καλά λόγια και για τον καθηγητή τους Παναγιώτη Ασλανίδη, για την καθοριστική όπως σημείωσε συμβολή του στην επιτυχία των μαθητών. Σε όλους απένειμε συμβολικά δώρα,  με ειδική αναφορά στον Χρήστο Κιοφτετζή που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία που excel. Του υποσχέθηκε βοήθεια του Δήμου στο ταξίδι του στην τελική φάση του διαγωνισμού στην Αμερική.

Η κ. Τσανάκα είπε τα εξής: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να τιμήσουμε τα παιδιά μας, τους μαθητές της Καβάλας. Χαιρόμαστε Ειλικρινά που για μία ακόμη φορά τα παιδιά μας διακρίθηκαν σ’ ένα σημαντικό πανελλήνιο διαγωνισμό όπως αυτός της Microsoft.  Ένα από αυτά τα απιδιά ο 14ος μαθητής του 6ου Γυμνασίου Καβάλας ο Χρήστος Κιοφτετζής αναδείχθηκε πρώτος και θα εκπροσωπήσει το δήμο μας και ολόκληρη την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτή την προσπάθεια του Χρήστου, ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί στο πλευρό του, όπως το έπραξε και πέρυσι ο δήμος με την Έφη Ζιώτα που εκπροσώπησε την Καβάλα και την Ελλάδα στον αντίστοιχο διαγωνισμό, καταλαμβάνοντας την 10η θέση παγκοσμίως και την 3η θέση στην Ευρώπη. Όλα τα παιδιά με τις διακρίσεις που έλαβαν στους διαγωνισμούς όπου συμμετείχαν ταξίδεψαν την Καβάλα και την έκανα γνωστή, στέλνοντας ένα μήνυμα, ότι η πόλη μας στηρίζεται στους νέους της, στηρίζεται σε αυτά τα παιδιά που είναι το μέλλον.

Κι όλοι εμείς εδώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να τους βοηθήσουμε με κάθε μέσο και τρόπο. Σήμερα είμαστε όλοι εδώ να τους επαινέσουμε για την προσπάθεια που έκαναν, να τους τιμήσουμε και να τους εμψυχώσουμε ώστε να συνεχίσουν τον καλό αγώνα».

Διαβάστε επίσης