ΕΠΣΚ: Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Σαββάτου

 ΕΠΣΚ: Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Σαββάτου

Κοινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του 44ου τελικού κυπέλου παραχώρησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιώργος Πριονίδης και οι εκπρόσωποι των φιναλίστ ΑΟ Καβάλα και Βύρωνα. 

Ο κ. Πριονίδης τόνισε ότι η Ένωση δίνει μεγάλο βάρος στο θεσμό και κάλεσε το φίλαθλο κόσμο να παραστεί στη μεγάλη γιορτή του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου που φέτος συμπίπτει με την άνοδο του ΑΟΚ στη SL2. 

Αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της ΕΠΟ αλλά και άλλων ΕΠΣ. Εκ μέρους του ΑΟΚ ο κ. Μανάφης τόνισε ότι η ομάδα έσπασε φέτος όλα τα ρεκόρ με την καλύτερη άμυνα και επίθεση ενώ γνωστοποίησε ότι το προσεχές διάστημα θα δώσουν απολογιστικού χαρακτήρα συνέντευξη τόσο ο πρόεδρος κ. Διαμαντίδης όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Αντωνίου. 

Ο πρόεδρος του Βύρωνα κ. Καρίπογλου συνεχάρη τον ΑΟΚ για την φετινή του πορεία και τόνισε ότι το σωματείο θα είναι δίπλα στην ομάδα, που αξίζει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.  Οι τεχνικοί κύριοι Αγγελίδης και Λαδάκης δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και αμφότεροι δήλωσαν ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κυπελλούχου της ΕΠΣΚ. 

Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει η βράβευση του Κ-16 του ΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ στο ημίχρονο θα παίξουν τμήματα υποδομής των ακαδημιών των δυο ομάδων.

Κατερίνα Αλεξανδρή

Διαβάστε επίσης