• 24 Απριλίου 2024,

ΕΠΣΚ: Σκέψεις για δυο ομίλους στην Α` κατηγορία;

 ΕΠΣΚ: Σκέψεις για δυο ομίλους στην Α` κατηγορία;

Μια πρώτη συνάντηση με τα σωματεία της Α` κατηγορίας είχε το απόγευμα της Πέμπτης η διοίκηση της ΕΠΣΚ, στο γήπεδο των Ελευθερών.

Αφορούσε σωματεία του Δήμου Παγγαίου. Στη συνάντηση αυτή έγινε γνωστό ότι η ΕΠΣΚ -και μετά τη μεγάλη καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας- σκέφτεται να χωρίσει τις 16 ομάδες σε δυο ομίλους των 8 ομίλων.

Φαίνεται ότι τα τοπικά πρωταθλήματα πολύ δύσκολα θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο. Οπότε μετά δε βγαίνουν οι ημερομηνίες για το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας. Είναι πολύ δύσκολο να παίζουν Κυριακή-Τετάρτη οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οπότε προσανατολίζεται η ΕΠΣΚ σ’ ένα πρωτάθλημα δυο ομίλων με 8 ομάδες.

Εδώ μάλλον μετά οι δυο πρώτοι των ομίλων θα παίξουν έναν τελικό μεταξύ τους για να αναδειχθεί η ομάδα που θα διεκδικήσει μέσω των μπαράζ την άνοδο στη Γ` Εθνική. Φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάμε σε νέα κλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες θα χωριστούν βάσει γεωγραφικών δεδομένων. Τέλος, οι συναντήσεις της ΕΠΣΚ με τα σωματεία του νομού θα συνεχιστούν αυτές τις μέρες, προκειμένου να ενημερωθούν οι πάντες για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και ταλαιπωρεί αφάνταστα τις διοικήσεις αλλά και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης