• 19 Μαΐου 2024,

Επτά πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

 Επτά πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Γνωστοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες επτά τουλάχιστον πρόστιμα εις βάρος επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσα στην πόλη, στον υπόλοιπο δήμο και στην υπόλοιπη περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Τα πρόστιμα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Εκείνα της τάξεως των 1.500 ευρώ σε 5 διαφορετικές επιχειρήσεις, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι δε διέθεταν μηχανήματα POS.

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε κατάστημα του κέντρου της πόλης, σε κατάστημα της ευρύτερης περιοχής Ελευθερουπόλεως, σε παραλιακό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Ελευθερών, σε παραλιακό κατάστημα του πρώην Δήμου Ορφανού, σε κατάστημα δημοτικής ενότητας Ελευθερών.

Από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης απορρίπτονται προσφυγές δύο επιχειρήσεων υγειονομικού ενδαφέροντος. Έτσι παραμένουν τα πρόστιμα ου επέβαλε ο δήμος Καβάλας. Στη μία επιχείρηση διότι δεν είχε γνωστοποιήσει την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στο δήμο Καβάλας και στη δεύτερη επιχείρηση διότι πραγματοποίησε εκδήλωση με ζωντανή μουσική χωρίς προηγούμενα να το έχει γνωστοποιήσει.

 

Διαβάστε επίσης