• 3 Μαΐου 2024,

Erasmus στην πλατεία μετά μουσικής!

 Erasmus στην πλατεία μετά μουσικής!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το πρωί όσους πολίτες κινούνταν στην περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη. Παρακολούθησαν μία όμορφη μουσική εκδήλωση, μία εκδήλωση του προγράμματος Erasmus που όμως ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτό έγινε λόγω της συμμετοχής μουσικών συνόλων. Αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην Καβάλα για το πρόγραμμα Erasmus+ μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ιταλία και την Τουρκία. Στο πρόγραμμα συμμετέχει το 6ο Λύκειο Καβάλας.

Το σχολείο σε συνεργασία με το μουσικό σχολείο Καβάλας συνέπραξε για το χθεσινό μουσικό γεγονός. Ο κόσμος σταματούσε και άκουγε τις ελληνικές μελωδίες που πρόβαλλαν τον ελληνικό πολιτισμό. Προς τους παρευρισκόμενους και ειδικά τους φιλοξενούμενους μαθητές και εκπαιδευτικούς μίλησαν οι διευθυντές του 6ου Γενικού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου αλλά και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του δήμου Καβάλας για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η αποστολή μαθητών και εκπαιδευτικών που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην Καβάλα είχε ενημερωθεί για το δήμο Καβάλας με επίσκεψη στο δημαρχείο που έγινε την Τρίτη

Διαβάστε επίσης