• 17 Μαΐου 2024,

Έρχονται και οι βαρκάδες ….

 Έρχονται και οι βαρκάδες ….

Πραγματικά δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον όρο “καθαρή έξοδο” απο τα μνημόνια όταν είναι γνωστό οτι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις της κρίσης έχουν υπογράψει φόρους που θα πληρώνουμε για πολλά – πολλά ακόμα χρόνια μετά το τέλος των προγραμμάτων.

Ποια λοιπόν είναι η καθαρή έξοδο ;

Εκτός και αν η κυβέρνηση εννοεί καθαρή έξοδο το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όπως θέλει τα λεφτά που θα περισσεύουν απο τον ετήσιο προυπολογισμό.

Όπως έχετε καταλάβει το πάγιο ελληνικό αίτημα για μείωση του χρέους έχει αντικατασταθεί απο μια καθαρή έξοδο που σίγουρα βολεύει περισσότερο τους εταίρους, και μέχρι τον Αύγουστο δανειστές μας.

Προτιμούν να μας προσφέρουν μια φαινομενικά έστω καθαρή έξοδο απο το να προχωρήσουν σε μια μείωση του χρέους η οποία αν θα γίνει θα αφορά την μείωση μόνο των επιτοκίων.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε προχθές οτι είναι υποχρέωση πλέον των εταίρων να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση απο την στιγμή που η κυβέρνηση έχει τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές.

Ο Αύγουστος είναι κοντά και θα δούμε τι απο όλα αυτά που θέλουμε και ζητάμε θα γίνει.

 

Παραμιλάει η αγορά και οχι μόνο για το οικονομικό μούδιασμα που επικρατεί και θυμίζει την αρχή και οχι το τέλος της κρίσης.

Κάποιοι λέντα οτι φταίει οτι το ΠΑΣΧΑ ο κόσμος έφαγε αυτά που είχε μαζέψει και πλέον έχει “στεγνώσει”.

Μακάρι ο Μάϊος να είναι καλύτερος και να υπάρξουν σημάδια ανάκαμψης.

Με μια λευκή νύχτα δεν σώνεται η παρτίδα.

 

Φέτος τα καλοκαιρινά τα κατεβάσαμε νωρίς απο τις ντουλάπες και δεν ξέρω αν βιαστήκαμε γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς μέσα στον Μάη θα έχουμε κάτι ανοιξιάτικα μπουρίνια που θα μας ζορίσουν λίγο.

Δεν είναι μόνο οτι κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά αλλά οτι ανεβάσαμε και τα χειμωνιάτικα.

 

Πάντως οι βαρκάδες που είναι και ένα απο τα αγαπημένα σπορ των ελλήνων είναι κοντά.

Να είστε σε ετοιμότητα.

 

Παιδιά ένας – ένας μην σμπρώχνεστε για την προμήθεια εξοπλισμού μηχανημάτων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Διότι μετά τον Δήμο Καβάλας τέτοια διάθεση δείχνει και η Περιφέρεια.

Καταλαβαίνετε οτι κινδυνεύουμε να βρεθούμε απο εκεί που δεν είχαμέ κανένα ή ένα και χαλασμένο με δυό τρία αφού τέτοια μηχανάκια θα λειτουργούν και για λογαριασμό της ΒΦΛ αλλά και για λογαριασμό των πετρελαίων για να έχουν γνώση ΟΛΟΙ οι φύλακες.

Έστω και έτσι θα γίνει η δουλειά αφού έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές οτι σε όλα αυτά τα ερωτήματα για την ρύπανση της ατμόσφαιρας μόνο τα μηχανάκια τα κατάλληλα θα δώσουν την απάντηση.

Αλλιώς ο καθένας θα λέει τα δικά του.

 

40 μέρες και 40 νύχτες έχει περάσει η Νατάσα Καλογρίδη με το νέο αμόρε της τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που είναι αλήθεια οτι έχει γυρίσει σελίδα όσο αφορά την προσωπική του ζωή και είναι σε φάση απογείωσης.

Μέχρι και ρόλεξ ρολόϊ της πήρε στην γιορτή της.

Και αν οι 40 μέρες είναι εύκολες , οι 40 νύχτες με την Καλογρίδη είναι πολύ δύσκολες και θα πρέπει να έχεις αντοχές φοβερές για να ανταπεξέλθεις.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι επίσης καλοκαιρινός με καλοκαιρινές θερμοκρασίες γύρω στους 27 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη 1η το Μάη θα είμαστε στους 24 βαθμούς με αραιή συννεφιά.

Όπως και να έχει εμείς θα την γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά όπως πρέπει.

 

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης