Εργοτάξιο η οδός 7ης Μεραρχίας

 Εργοτάξιο η οδός 7ης Μεραρχίας

Πραγματικό εργοτάξιο ήταν χθες, λόγω και της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, η οδός 7ης Μεραρχίας, από το ύψος του κτηρίου του «Πυθαγόρα» μέχρι το κτήριο της Λέσχης Ποντίων. Το βασικό έργο που συνεχίστηκε, αλλά θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, είναι αυτό της ασφαλτόστρωσης σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του δρόμου.

Χθες το πρωί αποξηλώνοντας την παλιά και κατεστραμμένη άσφαλτο, στην ευθεία, μπροστά από το βενζινάδικο, στην ευθεία μετά τον πλάτανο και στην ευθεία μπροστά από το κτήριο της Λέσχης Ποντίων. Η αποξήλωση της ασφάλτου γίνονταν στο ρεύμα καθόδου και το έργο έκλεισε τις απογευματινές ώρες, αφού τοποθετήθηκε νέα άσφαλτος.

Ουσιαστικά η ασφαλτόστρωση και στα 4 σημεία έχει γίνει στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Ίδια δουλειά θα γίνει για να ολοκληρωθεί το έργο, τη Δευτέρα.

Οι εργασίες διακόπτονται σήμερα λόγω της αυξημένης κίνησης που θα υπάρξει στο κέντρο, από τη λαϊκή αγορά.

Στις στροφές, μετά τα Λιμενικά, στον ίδιο δρόμο, υλοποιούνταν το γνωστό έργο των οπτικών ινών του ΟΤΕ, στο ρεύμα κυκλοφορίας ανόδου, όπου μετά από συνεννόηση με τον ανάδοχο, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν τη Δευτέρα.

Υπήρξε ταλαιπωρία και καθυστέρηση στην κίνηση των αυτοκινήτων, για όλους τους προαναφερθέντες λόγους, επειδή πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο στην πόλη, οι οδηγοί έδειξαν πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, στις εντολές και οδηγίες των εκπροσώπων των αναδόχων εταιριών. Το έργο που έπρεπε να γίνει στην 7ης Μεραρχίας το 2014, εκτελεί η εταιρία Ευφροσυνίδη, με υπεργολάβο την εταιρία Βουγιουκλή.

Διαβάστε επίσης