Ερώτηση Τοψίδη για την πεσμένη γέφυρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

 Ερώτηση Τοψίδη για την πεσμένη γέφυρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ.

Ξεχωρίζει το ερώτημα του κ. Τοψίδη για τα τρία χρόνια από την κατάρρευση της γέφυρας.

Θέματα που έχουν Καβαλιώτικο ενδιαφέρον είναι τα εξής:

-«Η τριετής επέτειος της πτώσης της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας και η σιγή της Περιφέρειας» Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης

-Έγκριση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το έτος 2022. Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αθανάσιος Τσώνης.

-Έγκριση του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΠΠΑ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Γενικός Δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Αναστάσιος Παράσχου

-Έγκριση για έκδοση απόφασης περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για τις ανάγκες του έργου «ΟΔΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΘΑΣΟΥ»
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας κ. Κων/νος Αντωνιάδης.

-Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής Αξιολόγησης – χορήγησης ανανέωσης των αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής που λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν για το έτος 2022 ευθύνης Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας κ. Κων/νος Αντωνιάδης.

-Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ για το έργο: «Μετεγκατάσταση μονάδας οστρακοκαλλιέργειας στην περιοχή Αγίασμα του Όρμου Καβάλας» της Π. Ε. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Kτηνιατρικής κ. Γεώργιος Ζιμπίδης.

-Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της εταιρείας ΣΕΛΕΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. για την ανόρυξη δύο γεωθερμικών γεωτρήσεων έρευνας – παραγωγής σε τμήμα του γεωθερμικού πεδίου τοπικού ενδιαφέροντος Ερατεινού, Δήμου Νέστου της Π. Ε. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Kτηνιατρικής κ. Γεώργιος Ζιμπίδης.

Διαβάστε επίσης