• 4 Μαΐου 2024,

Έσπασε τα κοντέρ η εκδήλωση της ΕΠΣΚ στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

 Έσπασε τα κοντέρ η εκδήλωση της ΕΠΣΚ στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΠΣΚ, στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης.

Καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ενώ το παρών έδωσε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Επίσης οι βουλευτές του νομού μας, Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης  Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης και οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Γάκης και Αρχέλαος Γρανάς. Οι Δήμαρχοι Παγγαίου και Καβάλας κ.κ Αναστασιάδης(ως οικοδεσπότης προλόγισε την εκδήλωση), Μουριάδης.

Ακόμη παράγοντες τοπικών ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μακροβιότερου προέδρου της ΕΠΣΚ κ. Σωκράτη Παπαδόπουλο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιώργος Πριονίδης παρέδωσε τιμητική πλακάτα στο γιο του Σωκράτη, Οδυσσέα.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος. Βραβεύτηκαν ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Νίκος Καραγεωργίου για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σταμάτης Χρυσαφίδης και ο Παύλος Κοψαχείλης για τη σπουδαία τους παρουσία στο Καβαλιώτικο και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Ο Στέλιος Ιγνατιάδης ως καλύτερος προπονητής της χρονιάς που μας πέρασε αφού με τον Βύρωνα Καβάλας κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣΚ, καθώς και την άνοδο στη Γ` Εθνική μέσω των μπαράζ. Οι παράγοντες Γιάννης Ρούμπας, Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης και Χρυσόστομος Μανωλαράς για την προσφορά τους στο Καβαλιώτικο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση ήταν πολύ καλά δουλεμένη με σπάνια βιντεάκια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αφορούσαν τα τιμώμενα πρόσωπα. Ο Τάσος Πατσίδης, η Νατάσα Θεοδοσίου και η Μαργαρίτα Πετρούλη παρουσίασαν τη βραδιά.

Στην παραγωγή της εκδήλωσης σημαντική ήταν η προσφορά του Χρήστου Μποσμπότη (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητικών θεμάτων του Δήμου Παγγαίου). Η μετάδοση μεταδόθηκε διαδικτυακά στο κανάλι του Δήμου Παγγαίου, στο κανάλι της ΕΠΣΚ αλλά και της ΕΠΟ.

Φωτογραφίες: Χάρης Ιορδανίδης

Διαβάστε επίσης