‘Εσπασε το αήττητο του Νέστου και ήττα του Κεραυνού Πέρνης

 ‘Εσπασε το αήττητο του Νέστου και ήττα του Κεραυνού Πέρνης

Ο Αρης Αβάτου έσπασε το αήττητο του Νέστου με 1-0.

Μετά από 19 αγωνιστικές έσπασε το αήττητο του Νέστου μέσα στην Ξάνθη σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση όπου υπάρχουν διαμαρτυρίες των  φιλοξενουμένων  για τη διαιτησία.  Γεγονός είναι ότι φάνηκαν οι απουσίες στο στρατόπεδο του πρωτοπόρου αφού δεν είχε ρυθμό και πολλές τελικές προσπάθειες. Ο Αρης ξεκίνησε καλύτερα είχε τις φάσεις ενώ στο β` μέρος έκλεισε τους χώρους στην ομάδα της Χρυσούπολης.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 7` σουτ του Γκέκα δε βρήκε στόχο

Στο 8` ο Αθανασίου αποκρούει πέναλτι του Δόντσου(διαμαρτυρήθηκαν οι του Νέστου ότι δεν υπήρχε παράβαση).

Στο 10` το 1-0  για τον Αρη Αβάτου με κεφαλιά του Κρασώνη

Στο 15 διπλή καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Πρώτα ο Αμουτζάκης έδιωξε σε κόρνερ απευθείας φάουλ, απ’ το οποίο ο Κουντού πήρε την κεφαλιά, με την κατάληξη της μπάλας να είναι μακριά απ’ τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Αβάτου.

Στο 47` σουτ του Τζαμπέγια άουτ.

Ο Γκέκας είδε στο 63ο λεπτό την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου!

Οι συνθέσεις.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Τσέκος, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Γκέκας, Κρασώνης, Ζωσιμίδης.

Αλλαγές: 65` Σιχλοιμίρης σε Ζωσιμίδη, 73` Γκέκας σε Καλογιάννη, 83` Βαφειάδης σε Τσέκο.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Μαϊδανός, Χούσινετς, Τζαμπέγια, Κουντού, Γκουτσίδης, Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Α.

Αλλαγές: 55` Ν. Μελισσόπουλος σε Γκουτσίδη και 70` Παρουτσής σε Μπέλιτς.

 


 

Έχασε ο Κεραυνός Πέρνης με 1-0 από τον Ορφέα Ξάνθης

Με πολλές σημαντικές απουσίες ο Κεραυνός Πέρνης έχασε στη Χρυσούπολη από τον Ορφέα Ξάνθης με 1-0.

Στο 27` ο Ξαντινίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης  ενώ οι Ξανθιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα  στα πρώτα 30 λεπτά με τον Κεραυνό Πέρνης να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαρκάκη.  Ο Πασχαλάκης είχε δοκάρι για τον Ορφέα ενώ στο β` μέρος ανέβηκε ο Κεραυνός Πέρνης.

Κεραυνός Πέρνης: Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Λεγάτος, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος, Χαλπέτης, Γεωργιάδης, Χιονίδης 68` Παναγιώτου .

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Α., Καρκατζάνης, Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Χιντ, Πασχαλάκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης