• 18 Μαΐου 2024,

Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο …

 Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο …

Είναι αλήθεια οτι και εμείς που το τριήμερο του 15Αυγουστου δεν φύγαμε περάσαμε καλά , ξεκουραστήκαμε και κάναμε διακοπές στο σπίτι μας.

Για άλλη μια χρονιά ο προορισμό του τριημέρου ήταν η Θάσος που στην κυριολεξία βούλιαξε απο τουρίστες εντός και εκτός χώρας αφού τα τελευταία χρόνια την Θάσο δεν επισκέπτονται μόνο Καβαλιώτες.

Στην Καβάλα κυριάρχησαν οι Βαλκάνιοι με κίνηση εντός και εκτός πόλης και περιμετρικά σε όλες τις παραλίες του Νομού.

Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά και υπάρχει μια ικανοποίηση για το γεγονός οτι το εορταστικό τριήμερο πέρασε χωρίς άσχημα γεγονότα.

Παραδοσιακά ο Αύγουστος εκτός απο μήνας διακοπών είναι και ο μήνας των τραγωδιών με διάφορα δυσάρεστα περιστατικά να λαμβάνουν χώρα σε Πανελλήνιο αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο.

Τον Αύγουστο πέφτουν αεροπλάνα , βυθίζονται υποβρύχια ενώ οι μεγάλες πυρκαγιές είναι μόνιμες στο κάδρο των περιστατικών αφού τον Αύγουστο τις πυρκαγιές τις θεριεύουν οι τα μελτέμια της εποχής.

Πάντως για την εποχή το τριήμερο πέρασε με πάρα πολύ καλές θερμοκρασίες για την εποχή και αυτό βοήθησε στο να κάνουμε ωραίους και δροσερούς ύπνους.

Θα έλεγα οτι ήταν το τριήμερο της ξεκούρασης.

Βέβαια σύμφωνα με την ΕΜΥ απο την Τετάρτη και μετά η θερμοκρασία παίρνει και πάλι την πάνω βόλτα και φαίνεται να αγγίζει τους 35 βαθμούς την Κυριακή που έρχεται.

Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελληνική αποστολή στο Ρίο.

Αυτή την φορά στο ψηλότερο βάθρο ανέβηκε ο Λευτέρης ο Πετρούνιας ο οποίος κατέκτησε την κορυφή στο άθλημα των κρίκων 12 χρόνια μετά τον θρίαμβο του Δημοσθένη Ταμπάκου στους Ολυμπιακούς του 2004.

Η Μενεγάκη ταξίδεψε για το τριήμερο του 15Αύγουστου στην Σάμο και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό απο το ηλιοκαμένο κορμί της μέχρι που κάποια άλλη τόλμησε να την ρωτήσει που είναι ο αφαλός της  ο οποίος προφανώς απο το πολύ ρετούς που υπέστησαν οι συγκεκριμένες φώτο εξαφανίστηκε.

Αυτό εξόργισε την Μενεγάκη που της ζήτησε να κάνει ζούμ στην φωτογραφία  για να τον βρεί.

Δηλαδή ρε παιδιά δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε και θα ασχοληθούμε με τον αφαλό της Μενεγάκη ;

Και αυτή πήγε στην Σάμο με τον καλό της και τα τρία παιδιά της και ανέβαζε φωτογραφίες το ηλιοκαμένο κορμί της ;

Άλλη δουλειά με τρία παιδιά δεν είχε να κάνει το κορίτσι;

Άσε που αυτά που πρέπει να τα κάνουν πλέον τα παιδιά της τα κάνει ακόμα η μαμά.

Ένα άλλο που θέλω να θίξω είναι ο πανικός που προκάλεσαν τα έκτακτα δελτία καιρού για τον κατακλυσμό που θα ερχόταν ντεμέκ την Παρασκευή με έντονες βροχές – καταιγίδες και πολλά μποφόρια.

Αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα επηρέαζε την Ανατολική Μακεδονία και την Καβάλα απο το μεσημέρι της Παρασκευής που μας πέρασε αλλά τελικά έμεινε και αυτός στα δελτία.

Δεν έγινε τίποτα και η βραδιά της Παρασκευής ήταν πολύ γλυκιά και απλά λίγο παραπάνω δροσερή.

Την Πέμπτη 18 του μηνός εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών μας χτυπά την πόρτα ο ΕΝΦΙΑ που θα πρέπει να πληρωθεί σε 5 δόσεις και παρά τα όσα ακούγονται ο αρμόδιος υπουργός ο Αλεξιάδης μας ενημερώνει οτι οι έλληννες θα πληρώσουν και φέτος το ίδιο ποσό ή λίγο λιγότερο απο ότι τις προηγούμενες χρονιές θέλοντας με τον τρόπο αυτό  να διασκεδάσει τις ΄φήμες οτι φέτος ο λογαριασμός θα είναι πιο μεγάλος.

Δυσοίονες οι προβλέψεις των Γερμανών για την πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει στο επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσει το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ την ΔΕΥΤΕΡΗ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και μπορεί ενδεχομένως και μια νέα ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ αν και το τελευταίο απέχει πολύ απο την πραγματικότητα αφού τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει.

Ο Τσίπρας είναι ο έλληνας πρωθυπουργός με την μεγαλύτερη αποδοχή απο την πλευρά των δανειστών αφού τα υπογράφει και τα περνάει όλα και καταλαβαίνετε οτι έχει πολλές πιθανότητες να είναι η πρώτη κυβέρνηση εν καιρώ οικονομικής κρίσης που θα βγάλει όλη την τετραετία.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2019.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης