• 13 Μαΐου 2024,

Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο ….

 Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο ….

Στην κυριολεξία σφαγή για το νέο αεροδρόμιο της ΠΑΡΟΥ που θα δώσει μια νέα ώθηση στο τουρισμό οχι μόνο του νησιού αλλά και των γύρω νησιών που θα επωφεληθούν απο τις νέες απευθείας πτήσεις που θα μπούνε απο τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Αλλά αυτό δεν το βλέπουμε , περνάει στο ντούκου γιατί ασχολούμαστε με τα πολιτικά ωφέλη του συγκεκριμένου έργου που προσπαθούν να καρπωθούν και οι προηγούμενες συγκυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ όπου στην διάρκεια της θητείας τους ξεκίνησαν τα έργα αλλα και η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έκοψε την κορδέλα.

Ένας πόλεμος δηλώσεων και αντεγκλήσεων άκρως επιθετικών που δεν χωράνε σε μια περίοδο τόσο δύσκολη για την Ελλάδα και κυρίως για τους έλληνες φορολογούμενους πολίτες.

Είναι πολυτέλεια νομίζω να ασχολούμαστε με όλα αυτά αντί να έχουν στο μυαλό τους τόσο η σημερινή κυβέρνηση αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως θα ελαφρύνουν το φορολογικό φορτίο που έχουν επωμισθεί στις πλάτες τους τα τελευταία χρόνια οι έλληνες.

Για τον λόγο αυτό εμείς δεν τους παρακολουθούμε και προτιμάμε να ασχοληθούμε με τον Αύγουστο που μόλις ξεκίνησε και παραδοσιακά είναι ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους έλληνες.

Στην γειτονική Τουρκία υπάρχει φαίνεται σύμφωνα με τα δημοσίευματα του ηλεκτρονικού κυρίως τύπου μια διάθεση να μαλακώσει την στάση του ο Ερντογάν που σε αυτό το πλαίσιο ελευθέρωσε περίπου 1000 στρατιώτες που είχανε προσφυλακιστεί τις προηγούμενες ημέρες ώς ύποπτοι για την συμμετοχή τους στην απόπειρα ανατροπής του.

Η τελευταία πράξη του έργου της εκκαθάρισης απο την πλευτά του Ερντογάν είναι η προσπάθεια να ελέγξει και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας τις οποίες θέλει υπο τον έλεγχο του προέδρου.

Αυτό βέβαια για να το καταφέρει θα πρέπει να έχει μαζί του και την αντιπολίτευση που είναι ακόμα άγνωστο πως θα πράξει.

Υπάρχει ο φόβος οτι αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν συνεναίσουν στην επιθυμία αυτή του Σουλτάνου Ερντογάν να τους συλλάβει και αυτούς.

Μέχρι και την Τετάρτη σίγουρα η ΕΜΥ δίνει υψηλές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να αγγίζει ακόμα και τους 36-37 βαθμούς.

Εδώ στη δική μας περιοχή το ταβάνι θα είναι οι 33 βαθμοί αλλα θα νιώθουμε οτι θα έχει περισσότερο ζέστη λόγω της υγρασίας που είναι το μόνιμο μας πρόβλημα τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

Μετά τα δύο πάρτι που έλαβαν χώρα στη ΜΥΚΟΝΟ την προηγούμενη εβδομάδα το νησί επέστρεψε σε ρυμούς φυσιολογικούς.

Τόσο το σώου του Ρουβά όσο και η συναυλία του Ρέμου με τους Gipsy Kings ήταν αφορμή για να φάνε τα λεφτά τους οι έχοντες και κατέχοντες με πρώτους και καλύτερους τους Άραβες που κάθε καλοκαίρι κάνουν απόβαση στο νησί των ανέμων και σκορπάνε τα λεφτά τους στον …. άνεμο.

Και στα δύο πάρτι οι τζίροι που γίνανε ήταν τεράστιοι αλλα τον μεγαλύτερο τον έκανε ο Ρέμος.

Η παρουσία του φετεινού καλοκαιριού στο νησι ήταν αυτή του Οσκαρικού πλέον Λεονάρντο Ντικάμπριο που επέλεξε την συναυλία του Ρέμου στην οποία έσκασε μύτη με καμμιά δεκαριά φουσκωτούς και καμμιά τριανταριά κορίτσια σκέτο φαρμάκι.

Δηλητήριο …

Πολύ καλά πήγε η συναυλία του Πανούση η πρώτη απο μια σειρά συναυλιών για το Φεστιβάλ “Πλάι στο κύμα”.

Οι διοργανωτές έμειναν ευχαριστημένοι και απο την προσέλευση του κόσμου.

Το Φεστιβάλ συνεχίστηκε χθές με την συναυλία των Πορτοκάλογλου – Αρβανιτάκη ενώ σήμερα παίζουν Μαραβέγιας – Locomondo.

Ας σταματήσει κάποιος αυτόν τον περιβόητο Δελαπόρτα που κάνει συνεχώς αποκαλύψεις – και καλά -για τις προσωπικές ζωές και στιγμές σπουδαίων ηθοποιών της εποχής του Φίνου.

Μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την αναφορά κάποιων περιστατικών έντασης στο γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έρχονται στο φως της δημοσιότητας κρυφές πτυχές της ερωτικής ζωής της Ρένας Βλαχοπούλου.

Έλεος ρε παιδιά μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Καλή σας ημέρα και πάνω απο όλα καλό μήνα και καλές διακοπές.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης