Εθελοντικές αιμοδοσίες το Νοέμβρη!

 Εθελοντικές αιμοδοσίες το Νοέμβρη!

Υπό κανονικές συνθήκες οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Οκτώβρη έπρεπε να έχουν ήδη γίνει ή να έχουνε προγραμματισθεί. Παραδόξως αυτή τη φορά οι εθελοντικές αιμοδοσίες μετατέθηκαν και οι δύο, προκειμένου να γίνουνε το μήνα Νοέμβρη. Εννοούμε το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου και το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν. Καβάλας,

Πρόκειται για μία κακή σύμπτωση όπου ο ένας σύλλογος προσπάθησε να μη δημιουργήσει προβλήματα στην εθελοντική αιμοδοσία του άλλου, αλλά τελικά συμβαίναι μάλλον το αντίθετο.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Καβάλας, προγραμματίζει εκδρομή στην Βεργίνα και τη Βέροια την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Παρασκευή 11, Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει την εθελοντική αιμοδοσία του Οκτώβρη, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου που κι αυτός Οκτώβριο πραγματοποιούσε την εθελοντική του αιμοδοσία κάθε φθινόπωρο, προγραμματίζει παρόμοια δράση, 18 και 19 Νοεμβρίου. Πριν την εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, οι εθελοντές αιμοδότες του Επιμελητηρίου προγραμματίζουν γενική συνέλευση κι εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Διαβάστε επίσης