• 5 Μαΐου 2024,

Έτοιμοι για τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του ΓΚΡΙ !

 Έτοιμοι για τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του ΓΚΡΙ !

Δεν μας φτάνανε οι 50 αποχρώσεις του γκρί ετοιμαστείτε φέτος το χειμώνα για τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρί κάνοντας την ιδιαίτερη σχέση των πρωταγωνσιτών της ταινίας ακόμα πιο ιδιαίτερη και σκοτεινή και παράλληλα πιο προκλητική για τους θεατές.

Για άλλη μια φορά το ΗOLLYWOOD πήρε το μήνυμα και μας έρχεται φέτος το χειμώνα με τις αποχρώσεις του γκρί Νο2 επί της ουσίας.

Οτι πουλάει αυτό και “παίζει” αφού για άλλη μια φορά κουμάντο σε αυτό τον μάταιο κόσμο κάνουν τα νούμερα.

Έχεις νούμερα προχωράς, δεν έχεις , σε τρώει ο μαρμάγκαλος.

Μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχουμε ακούσει την ευχάριστη είδηση οτι επιτέλους η φωτιά στην Θάσο έσβησε.

Ακούμε οτι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη οτι είναι καλύτερη απο οτι τις προηγούμενες ημέρες αλλα αυτό πλεόν δεν αρκεί.

Αυτό που θέλουμε μετά απο τόσες ημέρεςπου καίει η φωτιά  είναι να ακούσουμε οτι επιτέλους έσβησε.

Τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο.

Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε την προσπάθεια που γίνεται αλλα ρε παιδιά να σβήσει η ριμάδα.

Να σβήσει για να πέσουμε μετά με τα μούτρα στα έργα τα αντιπλημμυρικά γιατί με την πρώτη βροχή βλέπω το Ραχώνι να βγαίνει στην Κεραμωτή !

Η δουλειά συνεχίζεται αφού η ανεβασιά του Γολγοθά μόλις ξεκίνησε για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν απο το πύρινο μέτωπο της φωτιάς.

Αυτές οι ιστορίες είναι παλιές και οι ελαφρώς μεγαλύτεροι στην Θάσο τις γνωρίζουν.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε αυτή την γκρίζα αλλά γοητευτική Φθινοπωρινή εποχή με διάθεση μάλλον καλοκαιρινή αφού βοηθάει και ο καιρός.

Μέχρι και την ερχομένη την εβδομάδα ο καιρός θα είναι καλός με πολύ καλές και λογικές θερμοκρασίες.

Η περίοδο ανομβρίας συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη αν και οι επιστήμονες μας κάνουν λόγο για ένα ήπιο αλλα πολύ υγρό χειμώνα στην Ευρώπη λόγω κάποιων φαινομένων απο τα οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ένταση της χειμερινής περιόδου.

Η Μενεγάκη επέστρεψε ανανεωμένη απο τις διακοπές της και έκανε το καινούργιο διαφημιστικό της εκπομπής της που ξεκινάει αν δεν κάνω λάθος στις 3 Οκτώβρη.

Εκείνη την ημέρα ακυρώνουμε τα πάντα και φορώντας τα μεξωτά αναμένουμε εκτός απο το να φυσήξει και την πρεμιέρα της Ελένης που συνεχίζει τις διακοπές της σε ένα στούντιο πλέον αφού για την κοπέλα αυτή η ζώη αυτή είναι μόνιμες διακοπές.

Διακοπές στο αγαπημένο της νησί κάθε καλοκαίρι με κοντινές αποδράσεις, διακοπές στο στούντιο τον χειμώνα με πιο μακρυνές αποδράσεις κάθε Σαββατοκύριακο και ο μήνας έχει 9 !!!

Η Ελένη Μενεγάκη το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το περνάει σε λιμάνια και αεροδρόμια περιμένοντας ένα πλοίο ένα αεροπλάνο.

Όλοι οι προορισμοί μπαίνουν στο στόχαστρο της Ελένης αφού αυτό που μετράει για την Ελένη είναι το ταξίδι και οχι ο προορισμός.

Θα της συνιστούσα κάποια στιγμή να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο : “Μια μια βαλίτσα στο χέρι”.

Βλέπω τον δρόμο της Βενιζέλου που έχει σχεδόν τελειώσει και τον καμαρώνω στην κυριολεξία.

Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας είναι γιατί σε έργο του 2016 βάλαμε φωτεινούς σηματοδότες του 1980.

Γιατί ρε παιδιά ;

Γιατί και το τελευταίο χωριό στην γειτονική Τουρκία να έχει φανάρια με led και εμείς να έχουμε μείνει στον Σταμάτη και τον Γρηγόρη της δεκαετίας του 80 ;

Άντε εμείς αργήσαμε να πάρουμε μπρος και μείναμε πίσω και σε αυτό το θέμα.

Το γαμώτο είναι οτι συνεχίζουμε να είμαστε πίσω αφού σε έναν δρόμο που παραδόθηκε μέσα στοπ 2016 επιμένουμε και τοποθετούμε φανάρι απο την εποχή της βιντεοκασέτας με Στάθη Ψάλτη , ρόδα τσάντα κοπάνα και άλλα …

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης