Έτοιμη για υψηλή πτήση η Energean Kavala BC(φωτογραφίες)

 Έτοιμη για υψηλή πτήση η Energean Kavala BC(φωτογραφίες)

Η  Energean Oil & Gas είναι ο μεγάλος χορηγός της Ενωσης για τη σεζόν 2018-2019.  Παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο “Lusy” σε ειδική εκδήλωση.   

 Η ομάδα θα ονομάζεται για τη σεζόν 2018-2019 Energean Kavala BC.    

Ο χορηγός- ονοματοδοσίας εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνων  σύμβουλο  Μαθιό Ρήγα και τον διευθύνων σύμβουλου στην Ελλάδα   Δημήτρη Γόντικα.

Αρχικά μίλησε ο Μαθιός Ρήγας: « Είμαι διπλά χαρούμενος για δυο λόγους. Ο πρώτος γιατί είμαι στην Καβάλα, μια πόλη  που αγαπάω και ο δεύτερος γιατί αγαπάω το μπάσκετ.  Οσο μπορούμε να στηρίζουμε το μπάσκετ και την Καβάλα θα συνεχίζουμε να το κάνουμε, για το καλό του τόπου και για καλό της ομάδας που αποφασίσαμε να στηρίξουμε. Είναι μια προσπάθεια η οποία ξεκινάει πάλι. Ημασταν και παλαιότερα χορηγοί της ομάδας. Θέλουμε να τη συνεχίσουμε την συνεργασία.  Υπάρχει μια υγιή προσπάθεια από τον πρόεδρο, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες και θέλουμε να δούμε αυτή την ομάδα να πηγαίνει ακόμη καλύτερα με υψηλούς στόχους. Εύχομαι καλή επιτυχία, υγεία στα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα σας φέτος και για πολλά χρόνια ακόμη.  Εύχομαι να σας δούμε σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που είχατε φέτος».

Ο πρόεδρος  της ομάδας κ. Βαγγέλης Παππάς τόνισε: «Μετά από μια χρονιά όπου βρεθήκαμε σε μια κατηγορία που φάνηκε ότι δεν ταιριάζει στην Καβάλα επανήλθαμε σε υψηλό επίπεδο.  Επανήλθαμε και  ψάχναμε να βρούμε δυνατά  στηρίγματα για να μην επανέλθουμε εκεί που δεν θέλουμε.  Για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλεις δυνατούς υποστηρικτές. Στον αθλητισμό δεν είναι και τόσο πολλοί οι υποστηρικτές για να έχεις την πληθώρα να διαλέξεις.   Η Ενεργειακή δεν είναι χορηγός, είναι χορηγός ονοματοδοσίας και αυτό σημαίνει ότι είναι ο βασικός συντελεστής μιας προσπάθειας που αν φανούμε αντάξιοι θα είναι πάντα στο πλευρό μας. Κάναμε για πρώτη φορά ένα 15μελες ρόστερ. Δεν το είχε η Καβάλα τα προηγούμενα χρόνια. Λειτουργούμε φέτος μια ομάδα με υγεία χωρίς υποχρεώσεις από την περσινή χρονιά. Η Ενεργειακή δεν έρχεται να κάνει μια ομάδα που θα έχει προβλήματα, έρχεται να κάνει μια ομάδα που θα διαφημίζει το όνομα της σε όλα τα γήπεδα της Α2. Σήμερα αισθανόμαστε βαθιά υποχρεωμένοι για τη συνεργασία και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η εταιρία και να πάμε σε μια θέση πολύ καλή στην Α2. Αν μπορούμε να πάμε και σε μια άλλη κατηγορία η Ενεργειακή θα μπορέσει να στηρίξει την προσπάθεια.  Χρειάζεται όμως να παράγουμε έργο και στις Ακαδημίες.  Η Ενεργειακή έρχεται να υποστηρίξει όλο το οικοδόμημα από τα τμήματα υποδομής. Να παράγουμε παίκτες από την Καβάλα».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Δημήτρης Γόντικας: «   Πάντοτε είχαμε μια πολιτική να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε κάνοντας στοχευμένες ενέργειες προσπαθώντας να βοηθήσουμε κοινωνικές ομάδες που είχαν ανάγκη η λύνοντας κάποια ζητήματα που θα μπορούσαμε εκ της φύσεως μας θα μπορούσαμε να τα λύσουμε ταχύτερα. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε και μια άλλη προσέγγιση στο ρόλο μας.  Η προσέγγιση αυτή έχει να κάνει με μια  πιο μεγάλη συνεργασία, μ` ένα πάντρεμα με την ομάδα της Καβάλας.  Η επιλογή έγινε με βάση κάποιους στόχους που και εμείς έχουμε θέσει.  Θέλαμε να στηρίξουμε ένα φορέα που θα βγάζει το όνομα της πόλης παραπέρα.  Οργανωμένα με ήθος Για μας είναι πολύ σημαντικό.

Να αντιμετωπίσει τον αθλητισμό σαν μια στάση ζωής. Φυσικά μας ενδιαφέρει η παραγωγή από τις Ακαδημίες. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός. Είναι η κορύφωση κάποιων συζητήσεων που είχαμε αρκετούς μήνες  με τη διοίκηση της ομάδας.    Η σημερινή πραγματικότητα βασίζεται περισσότερο στην ιδιωτική πρωτοβουλία.  Θέλω να ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες. Θα ήθελα η ομάδα να είναι ένα πρότυπο με το τέλος της σεζόν.  Εμείς θα είμαστε κοντά και για τα επόμενα χρόνια εφόσον δούμε ότι οι στόχοι υλοποιούνται»

Διαβάστε επίσης