• 23 Μαΐου 2024,

Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στα σώματα ασφαλείας

 Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στα σώματα ασφαλείας

Πρόγραμμα συναντήσεων κυρίως με τα σώματα ασφαλείας πραγματοποίησε χθες από το πρωί έως το μεσημέρι ο ευρωβουλευτής ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης. Τον συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΚΚΕ Καβάλας Βασίλης Καταπόδης και ο συμπολίτης δικηγόρος Φάνης Γκερλεκτσής.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων άρχισε από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. εκεί έγινε συνάντηση και με εκπρόσωπο του σωματείου αστυνομικών, αλλά και με τον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Γκράνα. Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής επισκέφθηκε και την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και στο λιμεναρχείο.

Όπως είπε στην εφημερίδα μας, έχει σημασία σήμερα ο ρόλος των σωμάτων ασφαλείας. Δεν πρέπει, σημείωσε ο κ. Παπαδάκης, να στρέφονται ενάντια στην πάλη του λαού. Με την ευκαιρία, τα στελέχη του τοπικού ΚΚΕ μοίρασαν έντυπα στους αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς, όπου περιέχονταν οι γνωστές απόψεις του κόμματος.

Η επίσκεψη στην Καβάλα του Κώστα Παπαδάκη ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με ομιλία του σε πολιτική εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου.

Διαβάστε επίσης