Εξηγήσεις του προέδρου του ΕΥΚ για την αποβολή του Γιάννη Γιαγκίδη

 Εξηγήσεις του προέδρου του ΕΥΚ για την αποβολή του Γιάννη Γιαγκίδη

Πριν από λίγες ημέρες το ΠΑΜΕ Καβάλας διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αποβολή από το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου του συνδικαλιστή και εκπροσώπου του Γιάννη Γιαγκίδη. Η αποβολή στηρίζεται στον πειθαρχικό κανονισμό και στον κανονισμό λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Καβάλας. Αμφισβητείται από το ΠΑΜΕ αν και το βασικό θέμα (επεισόδιο) που προκάλεσε την συγκεκριμένη αποβολή θα κριθεί στα δικαστήρια, μετά από μήνυση κατά του κ. Γιαγκίδη από τη Γενική Γραμματέα της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Ο Πρόεδρος του φορέα Κώστας Ποδάρας είπε χθες στην Πρωινή για την ίδια απόφαση: «Στη συνεδρίαση που έγινε τέλος Σεπτέμβρη το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου ψήφισε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας και τον πειθαρχικό κανονισμό. Σε συνέχεια αυτής της απόφασης αποβλήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ο κ. Γιαγκίδης που έχει κάνει κι άλλα παραπτώματα».

Πέρα της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για την αποβολή του Γιάννη Γιαγκίδη από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου,  αναμένονται κι άλλες ενέργειες προκειμένου η απόφαση και να αμφισβητηθεί αλλά αν είναι δυνατόν να ακυρωθεί. Ο Γιάννης Γιαγκιδης είναι ένας από τους δύο εκπροσώπους του ΠΑΜΕ στη διοίκηση του εργατικού κέντρου, ο δεύτερος είναι ο Αναγνώστης Καραμπατζάκης.

 

Διαβάστε επίσης