Εξυπηρετήθηκαν οι άνεργοι της Κοινωφελούς – Απάντηση του Μιχάλη Σωτηρίου στο δημοσίευμα της Δευτέρας

 Εξυπηρετήθηκαν οι άνεργοι της Κοινωφελούς – Απάντηση του Μιχάλη Σωτηρίου στο δημοσίευμα της Δευτέρας

Εξυπηρετήθηκαν από το Νοσοκομείο Καβάλας (Ψυχιατρική κλινική) οι άνεργοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δασαρχείου. Αυτό έγινε τη Δευτέρα και μετά τον θόρυβο που δημιούργησαν οι διαμαρτυρίες τους. Για το θέμα λάβαμε επιστολή από τον κ. Μιχάλη Σωτηρίου, Συντονιστή- Διευθυντή της κλινικής:

Aγαπητέ κ. Διευθυντά της εφημερίδος ΠΡΩΙΝΗ, λυπούμαι για το γεγονός της πρωτοσέλιδης δημοσίευσης της εφημερίδος σας (16-7-2018) καθώς και την ανάρτηση στο αντίστοιχο facebook της σχετική με την εξέταση και έκδοση ιατρικών πιστοποιητικών ψυχικής υγείας σε υποψήφιους εργαζόμενους κοινωφελούς εργασίας σε υπηρεσία του δημοσίου. Παρακαλώ να  ενημερώσετε τους  αναγνώστες και την τοπική κοινωνία.

Γνωρίζετε ο ίδιος, όπως γνωρίζει εδώ και χρόνια η τοπική κοινωνία, την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον ψυχιατρικό τομέα για την προώθηση στην εργασία  των ΑΜΕΑ και των ευπαθών ομάδων (άνεργοι κ.α). Έτσι, εξεπλάγην γιατί δεν προχωρήσατε στην αυτονόητη διασταύρωση, μαζί μου,  όσων στη συνέχεια δημοσιεύσατε. Ούτε ανασκευάσατε στο ηλεκτρονικό δημοσίευμά σας το περιεχόμενο μετά την μαρτυρία-σχόλιο υποψήφιου εργαζομένου. Την μαρτυρία αυτή διασταύρωσα και από άλλους υποψήφιους την 16-7-2018.

Διαβάστε επίσης