• 25 Απριλίου 2024,

Ευαγγελία Δρακονάκη: Υπάρχει κινητικότητα από την ΕΤΑΔ για την Αλάνα

 Ευαγγελία Δρακονάκη: Υπάρχει κινητικότητα από την ΕΤΑΔ για την Αλάνα

Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης η Ευαγγελία Δρακονάκη μίλησε για την ΕΤΑΔ. Μίλησε για αυτήν σε σχέση με την εκκρεμότητα της Καλαμίτσας αλλά και για το ενδιαφέρον της ΕΤΑΔ για την περιοχή της Αλάνας.

Η κ. Δρακονάκη όσον αφορά την Αλάνα και την ΕΤΑΔ μίλησε με την ιδιότητα του υπηρεσιακού παράγοντα στο Δήμο Παγγαίου. Ειδικότερα η κ. Δρακονάκη αποκάλυψε ότι η εταιρεία του δημοσίου έχει ενδιαφέρον και σε προτεραιότητα τα σχέδια της για την Αλάνα: « Υπάρχει έντονη κινητικότητα ως προς την πολεοδομική της τακτοποίηση, το ποσοστό ιδιοκτησίας και τα λοιπά.

Έιναι έντονη η κινητικότητα τελευταία. Ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας. Αυτό κάτι προμηνύει. Κάτι δείχνει. Μήπως θα πουληθεί; Θα αξιοποιηθεί; Κάτι θέλει να κάνει η ΕΤΑΔ στην Αλάνα».

Για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Καβάλας από το κράτος η Ευαγγελία Δρακονάκη είπε: «Κάθε ποσό ενίσχυσης είναι ευπρόσδεκτο για το Δήμο Καβάλας και τον κάθε δήμο της χώρας. Λόγω των μέτρων κορονοϊού τα έσοδα των Δήμων μειώθηκαν ενώ τα έξοδα αυξήθηκαν. Σας θυμίζω ότι για την Καβάλα περιμένουμε από το κράτος και τα χρήματα που ο Δήμος πλήρωσε την περίοδο της κρίσης με τους πρόσφυγες. Είναι χρήματα που διεκδίκησε η διοίκηση της κ. Τσανάκα αλλά από ότι γνωρίζουμε διεκδικεί και η διοίκηση του Θόδωρου Μουριάδη».

 

Διαβάστε επίσης