• 7 Μαΐου 2024,

Ευχές για τους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων

 Ευχές για τους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη για όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του covid-19 είναι ιδιαίτερες, όπως άλλωστε ήταν δύσκολη και η περίοδος της προετοιμασίας.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία σας στη ζωή, δε θα είναι όμως το μοναδικό στην προσπάθειά σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας».


Ένωση Γονέων Δήμου Καβάλας: Ευχές Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βιώνετε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει πολύ δύσκολες συνθήκες σε όλους μας, μέσα στις οποίες καλείστε να συμμετάσχετε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Όλο αυτό το διάστημα συνοδοιπόρους έχετε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας περιβάλλουν με αγάπη και εμπιστοσύνη και γνωρίζουν ότι θα καταφέρετε να προχωρήσετε με επιτυχία στην ενήλικη ζωή σας πάρα τις αντιξοότητες που θα συναντήσετε.

Κυνηγήστε τα όνειρά σας και παλέψτε για αυτά. Είναι ένας αγώνας που απλά ξεκινάει με τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις και συνεχίζεται ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμά τους. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαριάννα Δρόσου – Κακαγιάννη  Νικόλαος Σιδηρόπουλος


Ανακοίνωση των «Πανθήρων» για τις φετινές Πανελλήνιες

Η εξεταστική δοκιμασία των Πανελληνίων αποτελεί ένα ορόσημο ζωής για κάθε μαθητή και μαθήτρια καθώς έρχεται μετά από πολύχρονη σχολική προσπάθεια και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις προσδοκίες, τις φιλοδοξίες, τους στόχους ζωής τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε κάθε διαγωνιζομενο.

Ταυτόχρονα στέλνουμε ξεχωριστό μήνυμα θερμής συμπαράστασης στις μαθήτριες και τους μαθητές που συνδυάζουν εκπαιδευτική και αθλητική σταδιοδρομία μέσα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Ευχόμαστε να ανταμειφθούν οι κόποι τους, να γίνουν πράξη τα όνειρά τους.

Μαζί και ανάμεσα τους δίνουν το προσωπικό τους αγώνα και τα δικά μας κορίτσια! Είμαστε δίπλα τους με έγνοια, αγωνία και προσμονή, με το μυαλό και την καρδιά μας.

Κορίτσια δώστε και κερδίστε την μάχη!


Η σχολική χρονιά 2020 – 2021 έφτασε και αυτή στο τέλος της, με όλες τις παραδοξότητες και τις δυσκολίες της.

Αύριο Δευτέρα οι μαθήτριες και οι μαθητές των ΓΕΛ και την Τρίτη των ΕΠΑΛ ξεκινάτε μία από τις μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας. Είναι η μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι μόνο η αρχή.

Τίποτα δεν τελειώνει με τις εξετάσεις, η ΖΩΗ είναι μπροστά σας και σας γνέφει.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους σας να έχετε πνευματική δύναμη, ψυχραιμία και καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα που δίνετε.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι,

Άρης Βέρρος, Νίκος Μουρτασάγας και Σωτήρης Σωτηριάδης

Διαβάστε επίσης