• 26 Απριλίου 2024,

Εύσημα του Δημήτρη Χατζηχρήστου στο Χρήστο Πριονίδη

 Εύσημα του Δημήτρη Χατζηχρήστου στο Χρήστο Πριονίδη

Τον έβλεπα που τριγύριζε στις γειτονιές με το προσωπικό του αυτοκίνητο, ακόμη και τις μέρες του Πάσχα, μέσα στη καραντίνα και παρατηρούσε και σημείωνε και οφείλω να ομολογήσω, ότι κρυφογελούσα κάτω από τα μουστάκια… που δεν έχω. Τρόπος του λέγειν δηλαδή, αμφέβαλα για τα αποτελέσματα, όλης αυτής της περιήγησης.

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Ελευθερών Χρήστο Πριονίδη !

Και ξαφνικά άρχισαν να αλλάζουν πράγματα προς το καλύτερο. Να λύνονται προβλήματα που χρόνιζαν και ταλάνιζαν την καθημερινότητα. Στο νέο οικισμό της Νέας Ηρακλείτσας που ζω, υπήρξε για πρώτη φορά αντικατάσταση και επάρκεια κάδων απορριμμάτων.

Η αποκομιδή γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς προβλήματα. Τα ογκώδη αντικείμενα και τα προϊόντα κλαδέματος, που άφηναν ασυνείδητοι κάτοικοι δίπλα στους κάδους, μαζεύτηκαν.

Η παραλία έγινε προσπελάσιμη σε όλο το μήκος της, ακόμη και μετά τις βροχές. Στην οδό Ηροδότου, ένας στύλος του ΟΤΕ, έστεκε… μπάστακας μέσα στο δρόμο, γιατί επί 17 χρόνια που ζω εκεί, κανείς δεν φρόντισε να τον απομακρύνει κι ένα δέντρο ανεύθυνου ιδιοκτήτη οικοπέδου, κάλυπτε το μισό οδόστρωμα.

Όλοι όσοι οδηγούν φορτηγά, συμπεριλαμβανομένων και των απορριμματοφόρων, είχαν “ξυθεί” πάνω στο στύλο και είχαν στραβώσει ή σπάσει καθρέφτες στα κλαδιά του δέντρου. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα το πρωί, που και ο στύλος πήγε στη σωστή του θέση και τα κλαδιά του δέντρου περιορίστηκαν στα όρια του οικοπέδου. Keep walking κ. Πριονίδη !!! Κάθε καλοπροαίρετος και αντικειμενικός, νομίζω ότι αναγνωρίζει βήματα ή και άλματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Απλές, ίσως και αυτονόητες κινήσεις, που όμως δεν γινόταν ποτέ και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.


Ανάρτηση του Δημήτρη Χατζηχρήστου στο facebook

Διαβάστε επίσης