Φανερή και μεγάλη η ικανοποίηση Μουριάδη και συνεργατών του

 Φανερή και μεγάλη η ικανοποίηση Μουριάδη και συνεργατών του

Πολλή μεγάλη επιτυχία είχε τη Δευτέρα το απόγευμα η ουσιαστικά πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη στη διάρκεια της οποίας παρουσιάσθηκαν οι 38 πρώτοι υποψήφιοι του.

Χθες, μια ημέρα μετά την εκδήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους, τη μεγάλη τους χαρά για την επιτυχία της εκδήλωσης. Και οι ίδιοι δεν περίμεναν τόσο πολύ κόσμο. Υπολογίζουν ότι στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΓΑΛΑΞΙΑΣ βρέθηκαν περισσότεροι από 400 άνθρωποι. Ικανοποιούνται επειδή μεταξύ αυτών υπήρχε ισχυρή παρουσία των νέων.

Σημειώνουμε επίσης ότι βρίσκονταν εκεί αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα Πρόεδροι συνοικιακών συλλόγων με τους οποίους ο Θόδωρος Μουριάδης έχει αναπτύξει στενή σχέση και συνεργασία.

Στα πρώτα καθίσματα είδαμε τον κ. Τάκη Αγγελίδη, τον Παναγιώτη Γεργιάδη, το Δημήτρη Παπουτσή, τον Αρχέλαιο Γρανά, τον Ηλία Παπαδόπουλο, τον Ιορδάνη Χοροζίδη, τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τον Τάσο Τσαλδαρίδη. Οι διοργανωτές σημειώνουν την ισχυρή παρουσία του δικηγορικού κόσμου, ιδιαίτερα νέων δικηγόρων όπως ο Κωστής Παράσχος, η Άννα Μειντανίδου, ο Μάρκος Ζήσου, ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης και φυσικά ο υποψήφιος με τον Θεόδωρο Μουριάδη Λεωνίδας Παππάς.

Ήταν επίσης οι δικηγόροι Απόστολος Αγγελαράκης και Τάνια Ελευθεριάδου. Για τον Θόδωρο Μουριάδη μίλησε ο Αργύρης Μπακιρτζής. Ένθερμο κείμενο υπέρ της υποψηφιότητας Μουριάδη διαβάσθηκε με την υπογραφή του  Δημοσθένη Δημοσθενόπουλου και του Κώστα και Αντώνη Κούφαλη.

Από την εκδήλωση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Γιάννης Τσακλίδης ενώ όπως σημειώσαμε και χθες οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν προχθές ήταν δύο επιπλέον καθώς τελευταία στιγμή αποδέχθηκαν την πρόταση Μουριάδη ο Κυριάκος Κελίδης και ο Βασίλης Ανθόπουλος.

Στο στρατόπεδο Μουριάδη υπάρχει αισιοδοξία ότι από εδώ και πέρα όλοι θα αντιμετωπίζουν διαφορετικά τον υποψήφιο Δήμαρχο και λόγω των εντυπώσεων που δημιουργεί στην κοινωνία η επιτυχία της εκδήλωσης τη Δευτέρα. Ο Θεόδωρος Μουριάδης  συνεχίζει τις επαφές για να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο στο οποίο υπάρχουν ακόμη αρκετές κενές θέσεις και λογικά η επόμενη εκδήλωση του αναμένεται το μήνα Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης