• 18 Μαΐου 2024,

Φέτος τα λαμπάκια στον Βόλο τα άναψε η Άννα Βίσση

 Φέτος τα λαμπάκια στον Βόλο τα άναψε η Άννα Βίσση

Με Άννα Βίσση και μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο κέντρο του Βόλου  ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος   άναψε  τα λαμπάκια της πόλης ενόψει Χριστουγέννων.

Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά αυτή την πρωτουβουλία του Δημάρχου  αφού δεν είναι δυνατόν να κάνεις πάρτι στο κέντρο της πόλης όταν ο Νομός Μαγνησίας και Λαρίσης παραμένουν στο βαθύ κόκκινο.

Αυτά βέβαια για τον Μπέο είναι ψιλά γράμματα αφού έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχει ένα δικό του πολύ ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και κυρίως  έναν ιδιαίτερο τρόπο να ασκεί την εξουσία του ως Δήμαρχος της πόλης.

Νομίζω ότι και πέρσι ή πρόπερσι έγινε κάτι ανάλογο και αν θυμάμαι καλά το κεντρικό πρόσωπο  τότε ήταν η Δέσποινα Βανδή.

Φέτος ο Δήμαρχος επέλεξε το «12 κι ούτε ένα τηλεφώνημα».

Καταλαβαίνετε ότι το ποσό  που πήρε η Βίσση για να παραβρεθεί και να τραγουδήσει στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Βόλου ήταν αρκετά σοβαρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο η Βίσση τραγουδάει στην Θες/νίκη δύο φορές την εβδομάδα , Παρασκευή και Σάββατο.

 

Τελικά η απειλή του κατοστάρικου ήταν αρκετή για να κάμψει τις αντιστάσεις αρκετών αρνητών του εμβολίου άνω των 60 ετών.

Μετά την σχετική αναγγελία του Μητσοτάκη τα ραντεβού επταπλασιάστηκαν !

Είναι πολύ πιθανό αυτή η έξαρση για εμβολιασμό να μας οδηγήσει στο πολυπόθητο ποσοστό ανοσίας το οποίο και θα δώσει κάποιες ανάσες στο σύστημα Υγείας και το κυριότερο θα σώσει αρκετές ζωές.

 

Αυτή η εβδομάδα μπορεί καιρικά να ξεκίνησε με χαμηλές θερμοκρασίες αλλά θα τελειώσει με βροχές και νοτιάδες.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε ότι η Καβάλα ταλαιπωρείται καλοκαίρια και χειμώνες από ισχυρούς Νοτιάδες που προκαλούν μόνο προβλήματα.

 

Ένα άλλο μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι και αφορά τους ανεμβολίαστους  είναι η απαγόρευση εισόδου  τους  στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα.

Η ανακοίνωση αυτού του μέτρου θα εξαρτηθεί απόλυτα από την υγειονομική εικόνα της χώρας τα επόμενα 24ωρα.

Μακάρι να πάμε καλύτερα και να μην χρειαστούν άλλα μέτρα άλλα δεν το βλέπω.

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει προκειμένου να αποφύγει ένα γενικό Lockdown που θα βάλει την χώρα σε άλλες περιπέτειες.

Είναι αυτό που λέμε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα !

 

Αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι ότι η άτυχη 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου από τις Σέρρες που «έφυγε» από κορονωϊό  ζούσε  μέσα σε ένα έντονα αντιεμβολιαστικό περιβάλλον.

Ακούγονται και λέγονται πολλά και διάφροα  αλλά το θέμα είναι ότι το κορίτσι αυτό δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Κρίμα …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης