Φιλική νίκη του Ορφέα με 2-1 επί του Κεραυνού Πέρνης

 Φιλική νίκη του Ορφέα με 2-1 επί του Κεραυνού Πέρνης

Με δυο γκολ(2` και 17`) που πέτυχε ο πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο Τέλης Βακιρτζής ο Ορφέας κατάφερε να αιφνιδιάσει στην αρχή του παιχνιδιού τον Κεραυνό Πέρνης, να πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα και ν` αντέξει στην ασφυκτική πίεση των φιλοξενουμένων στην επανάληψη που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Στέφανο Χατζηκυριάκου(76`).

Το φιλικό παρουσίασε ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στα πρώτα 45 λεπτά ενώ ο Κεραυνός ανέβασε με τις αλλαγές αισθητά την απόδοση του στη β` μέρος.

Ο Μπαμπατζάνης με τον Μαυρομάτη απουσίασαν από τον Ορφέα ενώ και ο Κεραυνός είχε ορισμένες ελλείψεις(Μπουλγούρας, Σιχλιμοίρης κτλ).   Στον Κεραυνό Πέρνης καταλήγει ο Μαλαμίδης από τον ΑΟΚ. Μάλιστα αγωνίστηκε για 45 λεπτά με τη νέα του ομάδα.  Επίσης αποκτήθηκε στο στρατόπεδο της Πέρνης και ο νεαρός Διγκόζης(γιός του προπονητή Άγγελου Διγκόζη).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας: Αθανασίου, Παπουτσής, Βερβερίδης, Ζαρωτιάδης, Σολακίδης, Καπνόπουλος, Προβατίδης, Τ. Βακιρτζής, Κ. Βακιρτζής, Τσαμπέγια, Τελλίδης.

Στο β` μέρος αγωνίστηκαν οι: Μώραλης, Γιαλαμής, Ιωαννίδης, Τσιακίρης.

Κεραυνός Πέρνης: Θ. Γαβριήλ, Παπαδόπουλος, Α. Γαβριήλ, Καλτσάς, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Τοπάλι, Κυριακόπουλος, Γκουτσίδης, Λαζαρίδης, Κλοκίδης.

Στο β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντάρας, Μπαντάνης, Χατζηκυριάκου, Διγκόζης, Κλειτσιώτης, Τζιβανόπουλος, Μαλαμίδης, Ιβανίδης, Δεληγιάννης.

Διαβάστε επίσης