• 25 Απριλίου 2024,

Φορτσάρει το καλοκαίρι !!!

 Φορτσάρει το καλοκαίρι !!!

Μετά και την χθεσινή διαδικασία ψηφοφορίας που στην καρδιά του καλοκαιριού ήταν αρκετά δύσκολη, θα πρέπει να ομολογήσουμε , το καλοκαίρι φορτσάρει και είναι έτοιμο να τα δώσει όλα.

Έχουμε κάποια θέματα αλλά είμαστε σίγουροι ότι με καλή διάθεση και καλή ψυχολογία θα ξεπεράσουμε ή θα περιορίσουμε όσο μπορούμε.

Αν θεωρήσουμε ότι αφήσαμε πίσω μας οριστικά τα τερτίπια του καιρού με τα μπουρίνια και τα αστραπόβροντα που μια περίοδο ήταν σχεδόν καθημερινά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις λιγότερες φετεινές αφίξεις τουριστών που φαίνεται οτι πλέον περνάνε καλά και στην γειτονική Τουρκία που λόγω της συνεχόμενης υποτίμησης της λίρας προσφέρει πολλά με λιγότερα λεφτά.

Να φανταστείτε ότι ακόμα και η Θάσος έχει πρόβλημα αφού μετά απο 3-4 συνεχόμενα καλοκαιρία που έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο όσο αφορά την τουριστική κίνηση φέτος παλεύει για να πιάσει τα περσινά νούμερα.

Για πρώτη φορά ο Ιούλιος στο νησί έχει πρόβλημα και ίσως αυτό να είναι ένα καμπανάκι και για το επόμενο καλοκαίρι αφού αν φέτος φύγανε αρκετοί Βαλκάνιοι προς άλλες χώρες και κυρίως προς Τουρκία του χρόνου θα φύγουν περισσότεροι.

Θέλω να σας θυμίσω ότι τα καλοκαίρια που η δική μας περιοχή αλλά και όλη η Ελλάδα κάνανε ρεκόρ αφίξεων η Τουρκία αλλά και άλλες χώρες Ευρωπαϊκές είχανε  να αντιμετωπίσουν θέματα ασφαλείας αφού τα τρομοκρατικά χτυπήματα ήταν πολύ συχνά.

 

Η δική μου η εντύπωση είναι οτι χθες Κυριακή οι περισσότεροι μείνανε παραλία και αρνήθηκαν να πάνε να στηθούν μπροστά στην κάλπη για να ψηφίσουν.

Και αυτοί που το κάνανε πήγανε πριν φύγουν για κάποια παραλία.

Όσοι το αφήσανε για μετά έμεινε στο …. μετά.

Απο την στιγμή που πηγαίνεις παραλία το παιχνίδι είναι χαμένο.

Θα έπρεπε κανονικά όλοι να ξεκινήσουμε την χθεσινή μας ημέρα με την ψήφο και μετά να φύγουμε για παραλία.

Ο Έλληνας δύσκολα χαλάει το πρόγραμμα του και πολύ πιο δύσκολα χαραμίζει την διασκέδαση του.

 

Το απορριμματοφόρο που έμεινε στην Καρβάλη από την Παρασκευή αφού έπαθε μηχανική βλάβη την ώρα της αποκομιδής δημιούργησε πρόβλημα στο χωριό αφού ήταν γεμάτο σκουπίδια που λόγω των υψηλών θερμοκρασιών άρχισαν να τρέχουν τα ζουμιά  και να μυρίζουν αφόρητα.

Το γεγονός ότι χάλασε είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Το ότι το παρατάμε εκεί που χάλασε ζίγκα στο σκουπίδι είναι εκτός προγράμματος και απαράδεκτο.

 

Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού με Αντώνη Ρέμο στην Κεραμωτή.

Ηδη στο κέτνρο της πόλης έχουν τοποθετηθεί και τα διαφημιστικά banner.

Οι διοργανωτές περιμένουν κόσμο όχι μόνο από την Καβάλα , αλλά και από την Ξάνθη και από την Δράμα.

 

Τον αστρολόγο τον Χορταρέα που έβγαινε σε κάτι περίεργα κανάλια κάτι περίεργες ώρες και υποσχόταν πετυχημένες προβλέψεις στα προσωπικά μας αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, o πρώ­ην α­στρο­λό­γος χει­ρο­το­νή­θη­κε πριν πε­ρί­που έ­να μή­να στην Μη­τρό­πο­λη Λα­γκα­δά ως ιε­ρο­μό­να­χος και πλέ­ον εί­ναι ο πα­τήρ Κυ­πρια­νός.

 

Εκτός από την σημερινή Δευτέρα που το θερμόμετρο θα βαρέσει 37 βαθμούς όλη την υπόλοιπη εβδομάδα ο καιρός θα είναι καλός με πολύ νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.

Σε γενικές γραμμές το φετινό καλοκαίρι δεν μας έχει ζορίσει με υψηλές θερμοκρασίες καί όπως φαίνεται δεν θα μας ζορίσει γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Εκλογές τέλος και τώρα καλοκαίρι.

Καλές βουτιές και καλά γούστα.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης