• 20 Απριλίου 2024,

Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του ΓΣΕ και οι πρώτες δηλώσεις του Νεμάνια Μανοϊλοβιτς

 Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του ΓΣΕ και οι πρώτες δηλώσεις του Νεμάνια Μανοϊλοβιτς

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΓΣΕ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα τον βρει για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία.

Δεν υπήρχαν απουσίες ενώ θα γίνουν δυο ακόμη μεταγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Οι νέοι παίκτες που βρέθηκαν στην πρώτη της ομάδας ήταν οι: Μανοϊλοβιτς, Μπένας, Μαραβέγιας, Μοτσενίγος, Καμπουρίδης, Δεληγεώργης. Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι: Γκέλιος, Σταμπουλής, Στυλίδης, Καραγιώργος.

Οι πρώτες δηλώσεις του  Σέρβου  Νεμάνια Μανοϊλοβιτς στον ΓΣΕ  

Αναμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση του ΓΣΕ ενόψει της Α2 κατηγορίας ήταν ο Σέρβος Νεμάνια Μανοϊλοβιτς. Ο πρώτος ξένος που θα φορέσει τη φανέλα του ΓΣΕ έκανε δηλώσεις στη σελίδα του συλλόγου στο facebook. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Γνωρίζεις κάποια πράγματα για την καινούρια σου ομάδα;

Απάντηση: Δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή και δυνατή χρονιά. Με έχουν πει ορισμένα πράγματα για την Ελευθερούπολη αλλά συν το χρόνο θα τα γνωρίσω καλύτερα.

Ερώτηση: Υπάρχουν διαφορές του Σέρβικου με το Ελληνικό μπάσκετ; Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή;

Απάντηση: Έχουν πολλές ομοιότητες. Πιστεύω ότι η δυναμικότητα και η εξυπνάδα είναι δυο κοινά χαρακτηριστικά. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες διαφορές.

Είναι πολύ κοντά όμως οι χώρες αλλά και το μπάσκετ που παίζεται. Δεν γνωρίζω την Ελληνική Α2. Είναι η πρώτη φορά όμως ελπίζω να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις που υπάρχουν και σε αυτά που θέλει η ομάδα και ο προπονητής από μένα.

Ερώτηση: Τι υπόσχεται στον κόσμο της ομάδας;

Απάντηση: Το βασικότερο για μένα είναι ότι από την πρώτη μέρα μ` έχουν αγκαλιάσει όλοι. Εύχομαι υγεία σε όλους. Είμαστε μια ομάδα νεανική που μέσα από τη δουλειά πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό. Εγώ υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου ευατό σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να έχουμε κόσμο σε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα μας δίνει δύναμη για κάτι παραπάνω.

 

Διαβάστε επίσης