• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Γ’ Εθνική: Δεν παίζει ο ΑΟΚ, με Άρη Πετεινού ο Νέστος

 Γ’ Εθνική: Δεν παίζει ο ΑΟΚ, με Άρη Πετεινού ο Νέστος

Από τη 2η αγωνιστική ξεκινάει το πρωτάθλημα  της Γ’ Εθνικής, με τον ΑΟΚ να μην αγωνίζεται κόντρα στον Αετό Βαρβάρας αφού είχε ζητήσει αναβολή των δυο πρώτων αγωνιστικών λόγω της μη ενεργοποίησης των μεταγραφών που έκανε το καλοκαίρι.

Ο ΑΟΚ θα μπει σε αγωνιστική δράση από την 3η αγωνιστική (με Άρη Πετεινού εκτός έδρας). Ο Νέστος φιλοξενεί το νεοφώτιστο Άρη Πετεινού. Ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Αργεντινού Φράνκο Σέα οπότε είναι κανονικά στη διάθεση του Νίκου Κεχαγιά.

Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι από το περσινό πρωτάθλημα Οκάν και Τορομανίδης καθώς και ο τραυματίας Νομικός. Ο Μούσα μάλλον θα πάρει τη θέση του Νομικού  κάτω από τα δοκάρια ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπατσαράς, Κοτταρίδης οι οποίοι αποτέλεσαν τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Νέστου: Μούσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος ή Μπατσαράς, Κουκόλης, Κασμερίδης, Γκατζολάρι, Πέτρος Ορφανίδης, Σέα,   Ράνος,  Τανζού, Μυλόπουλος. Στον Άρη Πετεινού αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ αλλά και του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Ραφαήλ Παπαδόπουλος.

Επίσης πρόσφατα μεταγράφηκε εκεί και ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ Ανδρέας Γιαννάκος. Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας να γίνει στο Παραλίμνιο, όπου ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχτεί την ανανεωμένη  Δόξα Δράμας.

Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου αγωνίζεται ο πρώην του ΑΟΚ Πάνος Κατσαμάγκας και οι Ελέζι, Φ. Τσαμπέγια. Στη Δόξα Δράμας παρέμεινε ο Στέλιος Μπλιός ο οποίος στο νομό μας έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ και του Νέστου Χρυσούπολης.

Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες:

Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Σιουμπάρας, Μπόιτσιος, Παυλίδης – Δράμας)

Ορέστης Ορεστιάδας – ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Δρακίδης, Τόσκας – Ξάνθης, Γκιόση – Θράκης)

ΑΟ Χανιώτη – Πανθρακικός (Τικόζογλου, Αλμπάντης, Γιατσίδης – Μακεδονίας)

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Πετεινού (Φιλιππίδης – Έβρου, Μυσιρλής, Παπαδόπουλος – Σερρών)

Θερμαϊκός Θέρμης – Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Ασλανίδης, Καλορογιάννης, Μαυρογιώργης – Πιερίας)

Βέροια – Αναγέννηση Επανομής (Τζίντζας, Σφυρής, Αγγελόπουλος – Θεσσαλίας)

Νίκη Ευκαρπίας – Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας (Ρηγόπουλος, Σαμαράς, Μουρατίδης – Ημαθίας)

Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας (Τζίκας, Κουντουράς, Παντικίδης – Μακεδονίας)

Καβάλα – Αετός Βαρβάρας (Αναβολή)


ΑΟΚ: Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο, «βλέπει» Πετεινό ο Καβακάς

Ο ΑΟΚ δε θα δώσει φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Ήταν προγραμματισμένο με τη Νίκη Βόλου στη Θεσσαλονίκη αλλά λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία δεν θα γίνει αυτή η αναμέτρηση.

Η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να περάσει τα Τέμπη. Οπότε θα προπονηθούν οι παίκτες σήμερα Σάββατο και αύριο θα έχουν ρεπό με το προπονητικό team να πηγαίνει στη Χρυσούπολη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Νέστου με τον Άρη Πετεινού.

Άλλωστε ο Άρης Πετεινού είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Το ματς θα γίνει σε ουδέτερη έδρα αφού το γήπεδο του Άρη Πετεινού είναι τιμωρημένο με 4 αγωνιστικές για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με τη Δόξα Βώλακα, στα μπαράζ ανόδου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Κυριάκου Βακιρτζή αλλά και του Βασίλη Παπαδόπουλου. Όσον αφορά το περιβόητο θέμα με τα Ban  φαίνεται ότι η νέα διοίκηση αναλαμβάνει το χρέος εξ ολοκλήρου με τον Χαντιτάτζι τελικά να μη συμμετέχει στην αποπληρωμή.

Το χρέος θα δοθεί στους 4 ξένους ποδοσφαιριστές (Αρμάλας, Κοέν, Μπάουμαν, Γιαράκοβιτς) δε δυο δόσεις. Στην Καβάλα βρέθηκαν την Πέμπτη  ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Διαμαντίδης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Κοσκινάς και ασχολήθηκαν περισσότερο με… τα ban.

Διαβάστε επίσης