Γεγονότα το πρωί στο εργοστάσιο

 Γεγονότα το πρωί στο εργοστάσιο

Νέα επεισόδια δημιουργήθηκαν το πρωί μετά τις 9.00 πλησίον του εργοστασίου της ΒΦΛ. Η πρωϊνή βάρδια έφθασε με λεωφορείο, του οποίου προηγούνταν όχημα σεκιούριτυ. Οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων που δεν εργάζονται, κράτησαν λίγα λεπτά, προσωρινά εμποδίστηκε η κίνηση του λεωφορείου, μέσα στο οποίο υπήρχαν εργαζόμενοι που απασχολούνται κανονικά. Τελικά το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του. Λίγη ώρα αργότερα πέρασε από το σημείο διοικητικό στέλεχος, ο κ. Γιαννίκος. Εδώ οι περιγραφές του γεγονότος διΐστανται. Ο κ. Γιαννίκος ισχυρίστηκε ότι οι εργαζόμενοι τον περίμεναν κάτω από τη γέφυρα της Εγνατίας οδού, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητό του, όπως και σε αυτοκίνητο δεύτερου προσώπου, επίσης προϊστάμενου, που πήγαινε στο εργοστάσιο για να εργαστεί.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους κατήγγειλαν ότι ο κ. Γιαννίκος παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά δύο συναδέλφους του, μάλιστα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο και τουλάχιστον ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο. Σχετικές φωτογραφίες από την άφιξη του ασθενοφόρου αναρτήθηκαν με πρωτοβουλία των εργαζόμενων στο διαδίκτυο.

Το ρεπορτάζ για το γεγονός ολοκληρώνεται με την κατάθεση μηνύσεων κι από τη μια κι από την άλλη πλευρά. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη στο εργοστάσιο, καθώς όσοι μπαίνουν για να εργαστούν και βγαίνουν από αυτό, αφού εργάστηκαν, περνούν από το σημείο όπου βρίσκονται οι εργαζόμενοι που δεν απασχολούνται. Εκεί υπάρχει αστυνομική δύναμη, αλλά όπως όλα δείχνουν, τα γεγονότα είναι μία καθημερινότητα. Πολλοί μάλιστα ανησυχούν ότι οι εντάσεις θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης