Γενική Συνέλευση της Θρακικής Εστίας

 Γενική Συνέλευση της Θρακικής Εστίας

Τα τελευταία χρόνια η Θρακική Εστία Καβάλας επιλέγει να πραγματοποιεί αρχές του έτους τη γενική της συνέλευση συνδυάζοντας το γεγονός με την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της. Αυτό θα γίνει και φέτος!

Τα μέλη του Συλλόγου καλούνται σε γενική συνέλευση με αρχική ημερομηνία την προσεχή Κυριακή.

Αν δεν υπάρξει απαρτία που είναι το πιθανότερο, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην διάρκεια της οποίας θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας, στους ιδιόκτητους χώρους του Συλλόγου στον πεζόδρομο  της Κωστή Παλαμά.

Η πρώτη ημερομηνία για τις 20 Ιανουαρίου αναφέρει 11 η ώρα το πρωί  αλλά όπως σημειώσαμε ήδη το πιθανότερο είναι η συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας να γίνουν μια εβδομάδα μετά.

Στην συνέλευση τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η έκθεση πεπραγμένων, απολογισμός για το προηγούμενο έτος, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για το προηγούμενο έτος, έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός προϋπολογισμός για το 2019 και έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού για το 2019. Ο Σύλλογος παρακαλεί θερμά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσέλευσή τους προκειμένου   να επιτευχτεί η υπό του καταστατικού προβλεπόμενη απαρτία. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στη γενική συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακή ταχτοποιημένα μέλη για αυτό τον λόγο  θα πρέπει την ημέρα της συνέλευσης τα μέλη του Συλλόγου να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις αν αυτές υπάρχουν.

 

 

Διαβάστε επίσης